|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem noseča?
14.6.2006 8:22:45   
Ivalara
Sem nova članica ringaraje ... zanima me pa, glede na vse vaše izkušnje ali obstaja možnost da sem noseča? Zadnjo menstruacijo sem imela 16. maja in nekam šibko krvavenje, je pa trajalo samo dva dni. Včeraj bi jo morala dobiti pa je nisem. A že lahko naredim test?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem noseča?
14.6.2006 8:38:40   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Ivalara

A že lahko naredim test?

Ja, če hočeš vedeti, ga naredi......druge varjante ni..edino če greš v laboratorij.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Ivalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2006 8:40:14   
emaa
Test lahko narediš prvi dan izostanka, če si noseča, ti pa lahko pove le test, naredi ga in poročaj.

(odgovor članu Ivalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2006 8:42:58   
lelaval
Po opravljenem testu boš najbolje vedela, ker nisi nobenih drugih znakov, kot izostanek menstruacije navedla.
Držim pesti, da zagledaš plusek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Ivalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2006 9:07:39   
KODA
Naredi test.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2006 9:21:39   
Ivalara
Vam sporočim, takoj ko opravim test. Najlepša hvala za vašo prijaznostuser posted image .

Lep dan še naprej!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2006 13:01:43   
Ivalara
Sem naredila test, kupila sem nek Romed in mi je pokazal eno močno črto in eno rahlo vidno črto. Sedaj pa ne vem kaj to pomeni in a naj še naredim en test ali naj počakam kakšen dan???

LP

(odgovor članu Ivalara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2006 13:27:50   
tosja
počakaj še kak dan, pa bo ziher še druga črta močnauser posted image
Želim ti, da zagledašuser posted image user posted image user posted image .
lp, tosja

(odgovor članu Ivalara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2006 13:41:00   
Ivalara
Joj, nestrpna sem ... ne vem kako bom zdržala še nekaj dni ne da bi vedela ali je ali ni?!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2006 13:56:25   
jasnika
jaz tud ko sem delala test, sicer 2 dni preduser posted image  in mi je romed pokazal rahlo 2 črtico in sem sedaj v 8 tednu
no jaz pač mislim da si

(odgovor članu Ivalara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2006 14:03:43   
Ivalara
Kakršenkoli bo že rezultat vam sporočim, upam da bosta user posted image  user posted image  in potem lahko nadaljujemo z drugo temo - nosečnostjouser posted image .

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2006 14:50:30   
x_srečka_x
Jaz pa mislim da si kar srečka user posted image  in da je bila druga zato manj obarvana ker še ni toliko nosečniškega hormona user posted image  vsekakor ponovi test čez dan ali dva držim pestiuser posted image

(odgovor članu Ivalara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2006 8:57:05   
Ivalara
Danes zjutraj sem šla še v laboratorij narediti test za nosečnost in je pokazal 0. user posted image  še kar ni, tko da ne vem kaj sedaj. A naj še malo počakam ali pa gre do G in preverim kaj se dogaja z menoj???

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?