Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ****sije - kako pogosto jih zalivate? 14.6.2006 0:34:35
|
|
|
|
sancaa
|
Zalivam jo vsak 2 dan, gnojim pa jo enkrat na teden in sicer z univerzalnim gnojilom -CVETAL. Moja je tudi v popkih in tudi že ful opdrta, res pa je da jo samo zjutri dobi sonce, pol je pa ves čas v senčki, kar ji tudi baje bolj paše je reku moj cvetličar. A ja pa še neki, z rožami se je treba tudi pogovarjati,saj so živa bitja. Ta mesec bom jaz z mojimi rožicami kr veliko govorila, ko pa je na TV-ju tist "prok." fuzbal. Lp
|
|
RE: ****sije - kako pogosto jih zalivate? 14.6.2006 5:39:16
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Zalivanje ****sij, jaz jih zalivam po potrebi, če je zelo vroče jih vsak dan, odvisno od vremena, tako da o tem je brezveze razpravljati, opazuj rastlino in zemljo pa boš vedela kdaj. Zalivanje z gnojilom 1-2x na teden(odvisno kdaj se spomnim ), zalivam pa jih s kristalnim gnojilom, ki je za balkonsko cvetje.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?