|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaskrbljena
13.6.2006 11:20:19   
sončnica22
Pozdravljene!
Že od samega začetka, ko se mi je začel pojavlajti trebušček imam občutek, da moj trebušček, ni tak kot bi moral biti! Gledam nosečnice okoli sebe, slike v knjigah ... in vse imajo lepe okrogle trebuščke! Sem v 17.tednu nosečnosti in moj trebušček ne sega tako visoko, težko opišem sem priložila eno sliko in prosim punce povejte svoja mnenja, izkušnje,...sem opravičeno zaskrbljena? Ta slikica je ko sem imela točno 16.tednov!
Lepo vas vse pozdravljam in čim lepšo nosečnost
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaskrbljena
13.6.2006 11:22:43   
muki1
Slikice sicer ni, ampak niti dve nosečki nimata istega trebuščka, tako da se sploh ni vredno obremenjevati.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu sončnica22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2006 11:22:57   
Anonimen
slikice ni v albumuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2006 11:23:44   
Anonimen
Če se drugače počutiš v redu, po moje ni za skrbet user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2006 11:24:14   
total
Vsaka drgač nosi in ima obliko trebuha,nič skrbet,slike pa ni.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2006 11:31:21   
sončnica22
Ja ni mi uspelo dati slikico  v album upam da mi uspe, da jo da notri

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2006 12:24:52   
sončnica22
uspelo mi je dati sliko v album, bi mi sedaj povedale svoje mnenje, komentarje, vse kar vam leži na jeziku! Hvala vam

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2006 12:26:07   
total
Men maš čist normalen trebuh,pomiri se.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2006 12:32:42   
muha1
Pa tvoj buši je čist v redu user posted image . Počakaj še nekaj tednov, boš videla kakšen bo šele tedaj user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2006 12:43:52   
yudit
meni se zdi tud vredi, nic se ne sikiraj mislim da je okuser posted image  lepo nosecnost zelim.....

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2006 12:55:07   
arielca
Oblika trebuščka je čisto OK user posted image ! Sicer pa še nisem videla čudnega buhija user posted image , ker ima vsaka nosečka malo drugačnega in vsaka po svoje lepega. Če se dobro počutiš in je bilo do zdaj na pregledih vse bp, te nima kaj skrbeti.
Za tolažbo ti povem, da sem imela jaz ob koncu nosečnosti tako majhen trebuh, da me je G v porodnišnici vprašal, če sem se zmotila pri datumu user posted image . Pa je bila moja Brina normalno velika in težka dojenčica.

Brez panike in lepo user posted image  še naprej!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2006 14:25:43   
Monika79
halo Sončnica user posted image

Jaz sem danes user posted image  točno 16 t in 3 dni, pa je moj trebušček tudi tak kot tvoj, pa ni ni nič narobe z njim, tako, da le uživaj v user posted image  in trebušček se ti bo tudi zgoraj izpopolnil, tako da uživajta z pikico user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2006 14:29:17   
Anonimen
sončnica22, pa ti imaš preveč časa!! Kaj ti je?! Prav lušten trebušček imaš! Počakaj, boš videla po 30. tednu kakšne oblike bo! Enkrat trikoten, pa kvadratast, pa včasih špičast...user posted image user posted image Uživaj, ne obremenjuj se s "traparijami"! 

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2006 14:44:12   
ElaM

Ojla, pa tvoj buhi je čist dovolj velik. Jaz sem imela v 16t manjšega, pa da me vidiš sedaj v 39t, sem nekaj med kitom in slonom.user posted image user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2006 14:45:35   
x_srečka_x
Pa čisto lep trebušček imaš user posted image  Takega imam jaz pa sem v 28tednu user posted image  Čisto nič se ti ni treba sekirat zaradi trebuščka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2006 14:51:25   
Anonimen
lepega bušija imaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.6.2006 16:09:35   
Anonimen
joooj te bom po riti!user posted image

ta buši je pa čist normalen...nj te nč ne skrbi...raje se smej temu kako raste bo mel user posted image  več od tega kot da si zakrbljena...pa brez skrbi......
LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
13.6.2006 16:59:49   
naja78
pa kaj bi rada punca! s tvojim trebuščkom je vse ok.
prav lep je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.6.2006 18:23:21   
sončnica22
Kako sem vesela vaših mnenj! Hvala vam vsaki posebaj! Če bo pa katera imela še kakšno besedo na jeziku, kar povejte vsakega mnenja sem vesela! Lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
13.6.2006 20:58:44   
Naja30
Tako lep trebušček imaš! Da vidiš mojega, kakšen balonček je, pa pol je špehca zraven! Tvoj je pa ta prav nosečniški. user posted image user posted image  Nič se ne sekiraj. Tudi to je res, da je vsaka nosečnost in vsaka user posted image  drugačna in se raje ne primerjaj z drugimi.

Neposredna povezava do sporočila: 20
13.6.2006 21:42:19   
milla
tvoj buši je čisto vredu in lep user posted image !

Uživaj!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.6.2006 8:55:20   
Aja1
Nič ni narobe s tvojim trebuščkom. Jaz imam manjšega, pa sem noseča 20 tednov.

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.6.2006 12:22:18   
TINA ZAJEC
ojla, no jst imam tudi PDP 2.11.2006 Aja 1:))in imam tudi čisto majhen trebušček. ravno sem se gledala pred ogledalom in sem šla na forum, da tudi jaz vprašam, eč je to ok-ampak očitno je...če Aja1 tako pravi, potem bo že ok, glede na to, da imava isti dan rok..mogoče se pa še vidiva v porodnišnici::)))))

pa vso srečo želim vsem

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.6.2006 12:27:51   
Anonimen
NO JAZ PA SEM VIDELA TVOJO SLIKCO, SI JO NAJBRŽ DALA GOR. MENI SE ZDI TVOJ TREBUŠČEK ČISTO DOVOLJ VELIK IN NIMA NIČ ČUDNE OBLIKE. JAZ SEM GA IMELA ŠE NIŽJE. NIČ NE SKRBI, POTEM ČEZ NEKAJ TEDNOV BO ČISTO DRUGAČEN. NOBENA NIMA ISTEGA TREBUŠČKA KOT TI, NOSI GA S PONOSOM, NE GLEDE KJE STOJI IN KAKO STOJI. ZA 16 TEDNOV IMAŠ VELIKEGA!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.6.2006 10:10:00   
beki24
Če ti je kej v tolažbo tudi jaz nisem imela skoraj nič trebuha in sem se vsak dan gledala in sekirala ali moje dete sploh raste tako jot bi moralo!
No in potem par dni pred 20. tednom mi je opazno čez noč zrasel trebuh, naslednji dan pa sem imela take bolečine v križuuser posted image , tako, da ti bo še prehitro zrasel in bodi čisto vesela dokler je majhen!

lepo nosečnost in uživaj v njej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?