Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gruljenje dojenčka in kolcanje 12.6.2006 22:11:36
|
|
|
|
tinca34
|
ne vem zakaj je problem če dojenčica kolca..... naš je star 2,5 meseca in sigurno dvakrat na dan kolca, pa se mi to ne zdi problematično - pač kolca in čez čas neha.
|
|
|
|
RE: Gruljenje dojenčka in kolcanje 12.6.2006 22:13:27
|
|
|
|
soncek&luna
|
moj pri 7,5 mesecih se vedno vcasih tudi po 3x na dan kolca
|
|
RE: Gruljenje dojenčka in kolcanje 12.6.2006 22:47:46
|
|
|
|
tulip
|
Naš je kolcal, ko se je začel glasno smejat in mu je to očitno sprožilo kolcanje- navdušenje, vznemirjenost, vse skupaj. Pa je samo nehalo ali je dobil malo vode za spit...
|
|
|
|
RE: Gruljenje dojenčka in kolcanje 13.6.2006 0:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša tud velikokrat kolca, že od samega začetka. Stara je pa skoraj 5 mesecev. Meni se ne zdi nič hudega to. Sicer sem slišala za neko teorijo, da naj bi jih zeblo, če se jim kolca, samo se mi zdi malo verjetno, da bi bilo to res. V glavnem, mi pač počakamo, da jo mine. Včasih jo tako moti, da jo je treba nosit in crkljat, včasih se pa tudi sama zamoti.
|
|
|
|
RE: Gruljenje dojenčka in kolcanje 13.6.2006 4:47:49
|
|
|
|
mammy26
|
Moji se je kolcalo v trebuhu in še vsaj do 7 meseca non stop. Otročke to ne moti toliko, poleg tega pa, se tudi hitro konča. Požirk vode, pa bo.
|
|
|
|
RE: Gruljenje dojenčka in kolcanje 13.6.2006 17:06:40
|
|
|
|
natalia
|
pri nas je kolcanje po resnem pogovoru obvezen...
|
|
RE: Gruljenje dojenčka in kolcanje 13.6.2006 21:36:36
|
|
|
|
Baucka
|
Saj ni takšen problem, me je zanimalo, če imate podobne izkušnje. Pa smili se mi ko se tak razgovori in se smeji, nato pa ta kolca vse pokvari, da se včasih kar jokat začne. Iz smeha plane v jok in za to je kriv kolca. Nekajkrat pa je kolca tudi povzročil bruhanje, če ga nismo takoj odpravili. (dali zizo)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?