|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jagoda
10.6.2006 17:36:54   
Anonimen
lep pozdrav

kdaj lahko svojemu malcku zacnem dajati jagode?user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jagoda
10.6.2006 18:05:58   
*pepelka*
Dosti otrok ima alergijo na jagode, tako, da je pri jagodah potrebno biti previden. Naša je stara 10 m in jih je jedla, pa ji ni bilo nič, tako, da jih ji kar dajemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2006 18:40:21   
TVN
Mi smo jedli "konzervirane" jagode v Hippovi kašici in v Fructzwergeju, ko smo dopolnili 8 mesecev - brez reakcije.

Danes sem ji prvič dala domače jagode z vrta - zaenkrat, po dobrih 9 urah, vse o.k. Držim pesti, da bomo preživeli brez reakcije, ker jih ima zelo rada!!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2006 18:40:27   
Maleal
Kolko pa je star tvoj user posted image ?Jagode naj bi davali po dopolnjenem 1.letu,ker so zelo alergene.Naš je star 10 mesecev in pol in sem mu jih prejšnji teden že dala za probat,ni bilo nobene reakcije.Probaj mu malo dat,da vidiš če je kaka reakcija,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2006 20:09:40   
tulip
Tudi naš jih je dobil prav včeraj za probat, malo je odgriznil in z veseljem bi zmazal celo... Zaenkrat ni bilo nobene reakcije..
Kaj se vam zdi, da bi prišlo do reakcije po koščku, ali po celi ali šele po več jagodah?user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2006 20:36:49   
lelaval
Jaz sem ji prvič dala pri 9. mesecih - iz konzerve, sveže pa ni  hotela. Niti s smetano. user posted image  Ne ve, kakšne dobrote zamuja. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2006 21:22:58   
soncek&luna
moj user posted image  je jagode zaenkrat samo v hippovih kasicah... svezih se mu pa se ne upam dat... star pa  je 7,5m

Mami, pika moja!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2006 21:28:54   
MajaPRO
Moj user posted image je prvič jedel sveže jagode pri 9,5 mesecih in ni bilo reakcije. Dala pa sem mu največ 2 naenkrat.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?