|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A tudi vas kaj boli?
9.6.2006 9:53:57   
Jasmina25
Meni je kar malo nerodno kakšne stvari moram  spraševatuser posted image . Sem v 36. tednu in me je že prejšnji teden začelo ful bolet v področju sramne kosti, presredka, v dimljah, tako da na momente komaj hodim. Je pa definitivno bolečina hujša na desni strani. Je res, da me že malo tišči navzdol, ampak a je to normalno, da me tak fejst boli? Če ležim in skušam obrnit je pa itak katastrofa, ker me zbada.
A je imela katera take probleme? Jaz si to vse razlagam kot pripravo telesa na porod. A je to to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A tudi vas kaj boli?
9.6.2006 10:42:42   
darjatimci
Povsem pravilno si razlagaš,tvoje telo se počasi pripravlja na porod,bolečine lahko čutiš še nekaj časa po porodu,ko se telo vrača v prejšnje stanje.

(odgovor članu Jasmina25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2006 10:49:15   
bori1
Prav si razlagaš. Hormončki delajo in pripravljajo telo na porod. Mene so nekaj časa prav kolki pekli, ko se narazen lezli,... še vse sorte bo, boš vidla do konca,... Probaj počivat in ko se obračaš dihaj glogoko, da mišice dobivajo dovolj kisika - kot v porodni,...user posted image user posted image

Bori1

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 10:49:36   
tanci6
Tudi mene je bolelo v predelu sramne kosti kak mesec pred porodom. Potem pa je bolečina izginila. Ginekologinja mi je rekla, da je to povsem normalno, pač izraziteje pri nekaterih ženskah. da nekatere zaradi te bolečine ne morejo več hodit. Kot da se kosti mehčajo. Vem, da res boli. Jaz sem težko sedela, še težje pa hodila. 
Upam, da bo čim prej minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 11:40:18   
Jasmina25
Hvala za tolažilne besede. Torej sem še ena v klubu teh, ki nas vse fejst boli in pač včasih hodimo kot race. Saj bo minilo, itak pa zdaj že brojim sitno do porodauser posted image .

(odgovor članu tanci6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 12:48:00   
saraja
Ojla!

Tudi jaz imam takšne težave, sploh ne morem iz postelje vstati, težko hodim, no kot raca, kot ste omenile!
Jaz sem v 30t3d, a je to prehitro?

Lep dan!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 13:34:50   
SANDRA
Hello!

Pol nas je pa več takih.......res da je to moja tretja nosečnost ampak me vse boli že nekje od 17t.....

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2006 13:52:08   
BarbaraE
Ojla,

nosečke - ja na žalost je to kar normalno, da začne bolet. Ajoj, če se spomnim, ko se nisem mogla več normalno obrnit s hrbta na bok in obratno. Ja, kdo bi si mislil da narava tako poskrbi za pripravo na porod. Aja, v materinski šoli so nam povedal, kako si olajšat bolečine pri prevračanju s hrbta na bok - upam, da se prav spomnim - kolena potisneš skupaj in se obrneš. Če sem se zmotila, naj me katera popravi.

Vse nosečkam želim še do konca nosečnosti lepo nosečnost in lahek porod.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2006 18:18:05   
Anonimen
PUNCE A JE TO NORMALNO TUDI ZA 30 TEDEN NOSEČNOSTI. KER IMAM ENAKE PROBLEME. NAJHUJE JE PONOČI, KO SE ŽELIM PREOBRNITI NA DRUGO STRAN, IN SE MI ZDI DA MI NOGE NE GREJO NIKAMOR

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2006 19:45:32   
altati
vse to je normalno, tudi mene vse boli......pa sem komaj 21.teden:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2006 11:17:49   
saraja
Anonimna jaz sem teden in pol pred tabo pa tudi imam te težave, najbolj problematično je ponoči, pa če hodim!

Sicer mormo to vzet v zakup, saj bomo potem vse pozabile, a ne?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2006 19:09:17   
Alisa
Punce očitno smo v tem času ko se začne res vse pripravljat na porod. Tudi meni je gin. rekla da je to normalno nekak za ta čas.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2006 21:22:44   
piscancek
še  js se oglašam, noseča sem 30t in 1 dan, se pa že dober teden počutim kot da bi me traktor povozu. Prej je blo vse brez problemov, križ me že skoz boli, ampak je še šlo. To kar se pa z menoj zdaj dogaja je pa zoprno. Kolki, noge križ, vse se mi razteguje in me boli ko 100user posted image , js se tolažim da bo pa pol tok bolš, ko bomo dobili user posted image , bolečine bodo pozabljene, vsaj tako mislim.
Pa še ponoči se zbudim, ker sem že parkrat imela lažne BH popadke, nč kaj fajn niso, no čeprav se verjetno s ta pravimi ne dajo primerjat. Sem pa zato že dihanje povadlauser posted image .

čimmanj bolečin vam želim, pa čim manj nočnih sprehodov na wc

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.6.2006 10:31:19   
pearl
Zakorakala sem v 36 t, doslej me ni nič bolelo. Nekajkrat sem začutila bolečino v bokih, samo ponoči, ko spim na njih. Podložila sem si blazino in je bilo mnogo boljše, to je bilo tam v 30 t. Sedaj   kakšna dva dni me spet bolijo boki samo ko dalj časa ležim - običajno proti jutru, pa že tudi čutim občasno bolečino v medeničnem delu, verjetno ko user posted image  premakne glavico. Drugih težav pa nimam, zaenkrat tudi ne zatekam in križ me ne boli. Sem pa bila pred nosečnostjo v dobri fizični kondiciji, seveda se tudi sedaj nisem zaležala in se zmerno gibam svojim fizičnim sposobnostim, včasih že tudi prav po polžje.

PDP 22.7.2006

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?