|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EA
6.6.2006 15:44:37   
Anonimen
Pozdravljene vse na tem forumu.user posted image
Mene pa zanima,se je mogoče katera od porodnic
odločila za E.A in kako jo je prenesla?

hva za odg.in lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: EA
6.6.2006 17:47:36   
StBarbara
zdravo anonimna,

najbolš, da v iskalnik vtipkaš besedo epiduralna, pa boš dobila res veliko inormacij.

Drugače pa...jaz sem rodila z EA v Postojni in sem noro zadovoljna s to obliko poroda.
Priporočam user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2006 20:13:26   
Lunca1
jaz sem rodila z EA na  Jesenicah in sem bila tudi zelo zadovoljna

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2006 20:37:17   
Maxica
Tudi jaz sem rodila z EA v Postojni in sem res navdušena nad to obliko poroda, vsekakor upam, da bo tudi v drugo šlo tako fino kot prvič. Priporočam!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2006 0:23:28   
frutka_
Tudi jaz sem rodila z EA v SG-ju in sem bila zelo zadovoljna. Nobenih komplikacij. porod je potekal BP. mali je bil spočit jaz pa tudi...user posted image
jaz ti toplo priporočam kakšno alternativo, če meniš da en boš zmogla. Na dan poroda si lahko še zmeraj premisliš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2006 10:34:56   
monja79
Tudi jaz sem rodila z EA v Celju. Sem najprej bila pogumna in stiskala zobeuser posted image user posted image na umetnih popadkih, da se mi je kar user posted image , ko pa ni in ni šlo in so mi obetali še povečano dozo umetnih, sem zahtevala EA. Prej se cel dan na umetnih nisem nič odpirala, po EA pa v eni uri odprla in rodila. V glavnem sem bla zelo zadovoljna s tem načinom poroda in neumna, da je nisem že prej zahtevala. Pri naslednjem porodu jo bom zahtevala takoj.
Priporočam vsakiuser posted image user posted image , ki ji otročiček ne bo kar tako mimogrede ven padel. Punce ne se matrat, če ni treba. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2006 17:07:52   
Anonimen
Jz sem tudi rodila z EA na Jesenicah. Zelo zadovoljna. Porod potekal super, ocene po agparju tut super. Obe sva bili spočiti.

So pa posameznice, katerim Ea ni prijela. Nekatere so bile razočarane nad to obliko poroda.Na to temo je bilo RES OGROMNO napisanega:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=192178

malo pa še sama prebrskaj.

(odgovor članu monja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2006 13:57:59   
Tasika
Rodila z EA v Postojni, induciran porod, po pribl. 2 urah popadkov dovolj odprta za EA, potem v dobrih 3 urah rodila. Apgar 9,10,10, mamica spočita, dete pa tudi.

Če ne prenašaš bolečine, te je strah, ali pa kat tako, ti EA toplo priporočam.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?