Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Petmesečnik se spet zbuja ponoči.. 5.6.2006 21:26:52
|
|
|
|
rija
|
Renan, a ti to o mojem pišeš Enako. Če te kaj tolaži.... Samo jaz sem mojega včeraj odselila v svojo sobico in se je zbudil ob štirih, me sčekiral, potem pa ugotovil, da ni "doma" in začel snemati po sobi gor in dol. Sem se trudila z njim še ene deset minut, potem pa ga odnesla v spalnico, kjer je zopet prečekiral, če je vse na mestu in v minutri zaspal. Danes pa smo zopet v njegovi sobi....bomo videli....
|
|
|
|
RE: Petmesečnik se spet zbuja ponoči.. 5.6.2006 21:58:04
|
|
|
|
cinci
|
mogoče so pa na pohodu zobki mi smo tud 5,5 mesecev stari ampak noči še nismo prespali cele(seveda govorim za Andraža)
|
|
RE: Petmesečnik se spet zbuja ponoči.. 5.6.2006 22:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Spanje celo noč? Kaj je to?
|
|
|
|
RE: Petmesečnik se spet zbuja ponoči.. 5.6.2006 23:37:57
|
|
|
|
Jessy
|
Renan, naša je pri treh mesecih spala celo noč, kljub temu, da je bila dojena. Sem mislila, da sem v nebesih! A kaj, ko je to trajalo le mesec in pol, nato pa je začela spet zahtevati hrano na cca 3 ure. Takrat sem se lotila uvajanja goste hrane in morda je ravno to pomagalo, da je nekje pri 5,5 mesecih spet spala in se zbujala le 1x na noč.
|
|
|
|
RE: Petmesečnik se spet zbuja ponoči.. 6.6.2006 14:53:23
|
|
|
|
rainbow
|
Pri nas od 5-tega meseca do 14-tega meseca , zbujanje na dve uri. Nisem nič pomagala, ne? čakaj malo: sem se končno opogumila in sva z možem spet poskusila brez dojenja, po dveh nočeh z enim dojenjem že spala brez zize, in mami se je en ogromen kamen odvalil s srca. pa ni bilo hudo, tak kot včasih slišiš. Dobra knjiga Elizabeth Pantley: Otroško spanje - brez joka v sanje. Sem jo že mislila zabrisat v smeti, ker nisva uspevali po njeni metod, ampak pol pa je naenkrat delovalo, skoraj čudežno. So fajn nasveti noter. Imam skopirano, lahko posodim.
|
|
RE: Petmesečnik se spet zbuja ponoči.. 6.6.2006 15:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Spanje celo noč? Kaj je to? saj res, kaj je že to
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?