Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 4.6.2006 21:50:27
|
|
|
|
šnucika
|
Baje,da naj ne bi škodovalo .....mogoče je katera tu gor zanosila na ta način,pa ti več pove.
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 4.6.2006 22:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se prav spomnim, je Miška1 dvakrat ali trikrat zanosila ob jemanju KT. Poskusi jo najti privat, ker sodeluje ne več.
|
|
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 4.6.2006 22:10:35
|
|
|
|
mala maja
|
poznam eno. Zanosila in rodila zdrava dvojčka. Dolgo sploh ni vedela da je noseča ampak je mislila da ima gripo ker je tako bruhala Mislim da naj te ne skrbi preveč.
|
|
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 4.6.2006 22:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
do 8 tedna naj bi se nehalo jemati Kt. Bom ti poiskala en link,pa boš videla zakaj
|
|
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 4.6.2006 22:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, jaz bi KT tabletke v takem primeru nehala jemati takoj, ko bi mi test pokazal +, pa jemalla bi folno kislino, kar 2 tabletki na dan. Drgače pa tud jaz mislim, da nima kaj bit narobe, saj te tablete ne vsebujejo več toliko hormonov kot so jih včasih
|
|
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 4.6.2006 22:45:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm,noče primiti. na tem linku pojdi na iskanje in vpiši Kt ali je lahko kaj narobe in je vprašanje je ta pravo
|
|
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 5.6.2006 8:05:49
|
|
|
|
mammy26
|
Mene je moja mami zanosila na ta način, pa sem - vsaj menim tako - popolnoma normalna.
|
|
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 5.6.2006 14:47:27
|
|
|
|
iwa
|
Tud jest sm slišala za več takih primerov pa je blo pol vse OK z tko da ti kar brez skrbi uživaj če si že !
|
|
RE: Zanositev med jemanjem KT 7.6.2006 21:58:07
|
|
|
|
lin
|
Naj povem da sem že mamica in da nisem ,no vsaj mislim tako, je pa res da teto pričakujem čez dva tri dni tako da bomo videli. Mam pa neke čudne simptome ki me spominjajo na takrat ko sem bila 1. . Če teta nepride na obisk boste pa itak med prvimi zvedele kdo sem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?