Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sestricna zanosila po 7 leti 31.5.2006 22:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene, za vse tiste ki si zelite . stvar je v tem da je moja sestricna zanosila komaj po 7 letih, imela je neredne M hodila je vsepovsod, od ginekologov do slogarc in nic. in zdaj je naenkrat noseca ze 3 mesece, baje da je lani pila neke caje in da ni bilo nic, in zdaj pa je zanosila. zdaj ko izvem kaj je pila vama povem ker se midva z mojim ze nekaj cajta trudima pa nic. ker to pa moram izvedeti, in ker zivi v tujini pac nemores o takih stvari po telefonu, tak da jutri ze letim na obisk da izvem kak je zanosila po 7 letih. pa na mislite da kaj razlagam ampak sem fulll vesela in ji ressssssssssss privoscim ker vem kak jo je to bolelo, da ni mogla zanosit . fulll sam srecna za njo in upam da bom hitro tudi jaz srecnica, ker mi dva ze skoraj eno leto poskusama pa nic se ne prime... tak da ne obupajte ker za vse nas je neki kancek upanja, to sem htela deliti z vsemi ki so v podobni situaciji, zelim vsem da uspe
|
|
|
|
RE: sestricna zanosila po 7 leti 31.5.2006 23:19:08
|
|
|
|
lelaval
|
Čestitke za sestrično in njenega . Držim pesti, da tudi vidva čimprej zagledata .
|
|
RE: sestricna zanosila po 7 leti 1.6.2006 10:11:08
|
|
|
|
cukerček
|
Čestitke za sestrično in njenega in upam da bo kmalu tudi vama uspelo
|
|
|
|
RE: sestricna zanosila po 7 leti 1.6.2006 10:13:52
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: sestricna zanosila po 7 leti 1.6.2006 12:41:08
|
|
|
|
Ayo
|
Anonimna, a lahko vprasam kaksne pa so bile njene neredne M in zakaj je imela neredne? Tudi jaz lahko povem, da sem prejsnji teden srecala bivso sodelavko, kateri je uspelo po 8-ih lzanosit, parkticno po 1000 in 1 preiskavi so jima rekli, da nimata niti 10% moznosti (probleme sta imela oba, on in ona), in sedaj je uspelo. Ko mi je to povedala, mi je slo kar na jok, ker se spomnim, kako mi je nazadnje govorila, da se bosta verjetno odlocila za posvojitev.
|
|
|
|
RE: sestricna zanosila po 7 leti 1.6.2006 20:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, ona ko je se bila stara 12 let je padla z gugalnice, in seje udarla ob ledvince mislim na hrbet, in menda so to bile pol posledice za M; ona ma M vsakih 40-do 35 dni, njen moz pa ma otroka iz prvega zakona, zdaj pa bota mela se enega .... njej so rekli da ma kar vredi in da je verjetno stres pa podobno da ni zanosila. saj je naredila vse teste kaj je mozno , in je skoraj bila obupala in naenkrat je noseca. zdaj je cerka 12 tednov in pravi da je vse ok jaz sem full vesela da je noseca in da bo imela svojega otroka, ker je zdaj porocena z dedom ko ma svojega otroka ki zivi z njimi in ji je vcasih hudo, ker od zeta je prva zena umrla tak da smo vsi bili veseli pa preseneceni.........upam da bom po hitrem postopku tudi jaz bodoca mamica lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?