|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše mnenje...
31.5.2006 8:53:41   
Anonimen
Pozdravljene!

Zanima me kaj si mislite o moji situaciji, ker ne vem pri čem sem in rabim mnenje nekoga, ki je nepristranski.
M bi mogla dobit v soboto, ampak je ni bilo. Niti nobenih znakov, ki bi jo napovedovali (ponavadi so me par dni prej bolele prsi, dobila sem kakšen mozoljček,...). V ponedeljek sem delala test Baby check mini a je bil negativenuser posted image , v torek zjutraj sem spet delala test (first sign) pa je bil spet negativenuser posted image . Popoldan so me začela malo bolet prsa (neko čudno ščemenje) pa v spodnjem delu trebuh čutim pritisk, kot pred M. Sem mislila da jo bom zjutraj dobila, ampak še vedno ni nič! Zdaj pa ne vem kaj je to.... Nestrpna sem in zanima me kaj se dogaja. Naj pride če že mora, ne pa da me drži v negotovosti!

kaj pravite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše mnenje...
31.5.2006 8:59:51   
ancka1
Žal ni druge, kot počakati še nekaj dni. Vem pa, da zna negotovost načenjati živce. Mene je včeraj negotovosti "rešila" user posted image .
Držim pesti za user posted image ! Sporoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2006 9:16:14   
zaljubljena23
Tudi jaz se strinjam da boš morala še malo počakati, psiha pač dela svoje. Želim ti, da bi čimprej zagledala magičen user posted image user posted image . Sporoči nam kako je

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 9:18:29   
cukerček
Počakaj še par dni potem pa ponovi test. Če še vedno ne bo user posted image   in bo test vseeno negativen idi k G na pregled. Tudi meni se je to dogajalo pa mi je G dala tablete za sprožitev user posted image

Držim pesti da boš hitro rešena negotovosti in vesela ob pogledu na test.user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 10:17:14   
iwa
Pridružujem se vsem zgornjim nasvetom! Pa upam da je user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2006 15:05:58   
košarica
Tudi jaz sem imela prejšnji mesec podobno situacijo. Dobila sem jo 42 dan, ponavadi pa jo imam 30-35 dan. 14 dni preden sem jo dobila pa sem imela boleče prsi, napihnjen trebuh, in rahle krče, ki mi ponavadi oznanjajo prihoduser posted image .
Zgodilo se mi je pa tudi to, da je 2 meseca sploh nisem imela, pa mi je G rekel, da je to normalno.

Počakaj še malo, pa ne misli skoz na to, ker veliko vpliva tudi psihauser posted image .

Drugače ti pa vseeno želim user posted image !!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2006 15:18:03   
polona25
To je skoraj čisto moja zgodba. 2 dni po zamudi sem delala first sign in je bil negativen. Ker ni bilo nobenih znakov o user posted image  in ker so me začele boleti prsi, sem 4 dni kasneje naredila clear blue in glej user posted image .

Tko da je vse možno. Držim pesti!

lp Polona

(odgovor članu košarica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?