|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je z mano
30.5.2006 11:07:21   
Anonimen
user posted image Prosim svetujte. Imam hud problem. Zakaj gre.

Imam 10 tednov starega dojenčka. In problem je v tem, da recimo če ga kdo drug carta in da začne mali jokat, začne dobesedno v meni vret...in ga kar hočem prevzet in da ga jaz potolažim.

In npr najbolj na jetra mi gre, ko ga recimo hoče tašča na silo tolažit, ko se joka. Enkrat sem ji ga jaz na silo vzela z rok.

Zakaj sem taka???user posted image  Vem, da malo morajo jokat in da tudi se mora počasi drugih ljudi navadit, ampak enostavno ne gre...pri meni..

Kot da bi bila posesivna, pa nočem bit, a so to hormoni??user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je z mano
30.5.2006 11:11:32   
Taj
Materinski čut....nič drugega. Takole po porodu udari na plan tista pra-mama v tebi. Zaščitniška kot vse samice v živalskem svetu. Preplavljena si s hormoni...Se bo umirilo, boš videla...Uživaj v svoji novi vlogi in se crtljajta do onemoglosti...drugim pa le pusti zraven, tudi oni se radi muckajo z dojenčkom in on z njimi.... 

pozdravček, T.user posted image

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2006 11:13:30   
wanabe
Če mene vprašaš, ni s tabo nič narobe. Saj je v bistvu še čisto majčken in normalno je, da si želiš ti biti tista, ki ga potolaži. Saj dejansko tudi mali najbolj potrebuje tebe. Ko bo pa večji in boš morda naveličana ali utrujena, pa boš tudi druge spustila zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2006 12:26:16   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
če ga kdo drug carta in da začne mali jokat, ... na silo vzela z rok.

Je menda. Je že vredu. To ni problem. Ti ga kar vzemi, če tako čutiš. Ker on želi edino tebe, ne tašče ne tete ampak mamico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2006 12:37:11   
kalbo
Deset dni star dojenček pa res ne rabi jokat. On rabi predvsem in samo tebe ta hip. Bo že še čas za to, da bo lohk mal jokal, zdaj pa še ni. Le poslušaj mamo v sebi. Problem nastane, če bi se ti to vleklo naprej do otrokovega enega lete, dveh....

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2006 12:53:42   
Anonimen
Kalbo, 10 tednov!

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2006 12:55:53   
tulip
Tak mali otrok rabi mamino bližino in če drugi tega ne razumejo, njihova stvar. Zaenkrat ga ne moreš razvadit, ko bo večji bo že socializiral in bosta oba vesela, da se bo kje drugje pestval!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2006 13:01:54   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kalbo, 10 tednov!

In kakšna je razlika? Mislim v odnosu mama-dojenček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2006 13:15:33   
BarbaraO
Kalbo, otroček je star 10 tednov, ne dni.

No, kljub temu, anonimna, je še čisto normalno, da si na nek način ljubosumna. Raje pojdi za kakšnih 15 minut ali pol ure ven (iz prostora). Tako boš ti lažje prenesla odsotnost malčka (iz tvojega naročja), pa tudi on te ne bo čutil v bližini in se bo bolje počutil v drugih rokah. Bo pa minilo, boš videla. Pri drugem pa sploh...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2006 13:19:34   
Anonimen
meni se4 ne zdiš nič čudna, ampak čisto normalna.

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2006 14:09:55   
pikica123
Mene je to tud dajalo, vem kako je. Na začetku mi je šlo na živce,če je kdo drug tolažil mojo pikico. Ampak me je tud minilo, še sama nevem kdaj.
Tud tebe bo, ko bo otroček mal zrastu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2006 16:07:24   
sjug
Boš videla, ko boš dala otroka v vrtec user posted image . Ti boš jokala, malčku bo pa všeč in bo po možnosti vriskal. Res je grozno, ampak moraš prerasti, sčasoma. Pri nas je imel take popadke moj dragi. No pri drugem so user posted image smeli sorodniki prej pestvati in ne šele pri starosti 2 mesecev. Tako da je s tabo vse čisto v redu. Nasvet BarbareO pa le upoštevaj. Pol do ene ure ven na luft sama brez malega. Bo lažje, pa še fino se boš počutila.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2006 17:32:09   
Naty*Taja
Kaj ti je? - MAMICA SI!!!user posted image user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2006 17:46:58   
StBarbara
To je meni čisto normalno, ne vidim nobenega problema v tem, otrok pa res ne rabi v tujem naročju jokati.
Ti se obašaj tako, kot ti narekuje srce. Tako bo najbolj prav. user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2006 21:28:18   
kalbo
Ja madoniš...10 tednov... kok sm slep, se oproščam user posted image . Sam mojega mnenja pa to ne spremeni, otrok je še vedno odvisen od mame. Zase vem, pa nimam materinskega čuta, da sem šele zdaj, ko bo mali star eno leto nehal bit na trnih, ko je bil pri kom drugem (mamica izvzeta).
Šele zdaj, no že kak mesec ali dva...4 do 8 tednov... sem dober za tolaženje ob padcu. Do zdaj je bla dobra sam mami.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 30.5.2006 21:29:16 >

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

roditi naravno
leyah

naj se odločim za naravni porod ali?

epiduralno (62%)

carskega (6%)

plin (31%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!