Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spanje na trebuscku - kako navaditi? 30.5.2006 10:37:36
|
|
|
|
soncek&luna
|
punce pomoc rabim, moj skrat se je zacel zbujat ponoci, ker se v spanju prevali na trebuscek - drugace spi na boku ali hrbtu... no in ker je on na trebuscku, ima v glavi, da zdej pa mora on kravce past... in v spanju pase kravce ter se seveda po dolocenem casu zacne jokat, v spanju, pade sicer dol, samo ne more tako zaspat naprej... sem poskusla ze, da sem mu glavco dala postrani, pa je ne zna tako drzat... potem sem mu tudi naredila blazino za glavico, pa mu vcasih rata, da ima obrazek cisto na robu blazine, da mu pase.. samo vedno pa ne rata kako naj mojega skrata navadim, da bo spal na trebuscku, ker mu to ocitno bolj pase
|
|
RE: Spanje na trebuscku - kako navaditi? 30.5.2006 12:48:47
|
|
|
|
natalia
|
mene tudi to zanima!!?
|
|
RE: Spanje na trebuscku - kako navaditi? 30.5.2006 13:03:55
|
|
|
|
soncicaT
|
Naš noče na trebuščku spat, na hrbtu mu najbolj ustreza, no jaz ga še vztrajno dajem na bok. lp
|
|
|
|
RE: Spanje na trebuscku - kako navaditi? 30.5.2006 13:53:11
|
|
|
|
natasaxy
|
Naš je začel šele po 8 mesecu spati na trebuhu, če mu paše. Prej se je tudi včasih obrnil ponoči in jokal na pol v spanju, sem ga okoli obrnla in je spal normalno naprej na boku ali hrbtu. Sedaj ko pa se še pošteno zna obrniti na vse strani se pa vedno sam obrne ne trebuh in si poišče položaj kako bo zaspal. Tako da ne skrbi, če mu bo pasalo spati na trebuhu bo to že sam pogruntal. Ta čas ga boš morala pa malo obračat. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Spanje na trebuscku - kako navaditi? 30.5.2006 14:09:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz imam pa obraten problem. Moj bi pa non stop spal na trebuščku, na boku in na hrbtu se pa hitro zbudi. Včeraj zvečer sem ga dala spat, ker je bil nemiren, sem ga dala na trebušček, ko sem šla pa spat jaz, sem ga hotela dati na bok, pa je 15 minut ful jamral in že malo pojokaval. Ko sem ga dala spet na trebušček (se še ne zna obrnit), je pa zaspal v sekundi in spal od 20:30 do 5:45 (to nam še nikoli ni uspelo). Rada bi da se navadi spati tudi na boku in hrbtu tako dolgo, kajti ko je na trebuščku obrača glavo samo v eno stran, kar pa tudi ni dobro. nasvet zate....ko spi trdno ga prestavi na trebušček, če ti bo uspelo tako da se ne bo zbudil in se bo sčasoma najbrž navadil. In se bo zbudil, ko bo spal na trebuščku, ter bo pogruntal da trebušček ne pomeni avtomatsko pasenje kravic.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Imelenca8Ime za punčkoAlexa (
33%)
Fiona (
44%)
Lety (
23%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!