Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice v kratkih krilih??? 28.5.2006 22:41:17
|
|
|
|
Magi*
|
glede na to, da minice itak že nekaj časa niso in, si izberi kak model dolžine okrog kolen - se lahko sklanjaš in nič po tleh ne pobrišeš. sicer so pa kakšne lanene mahedrače, mogoče malo krajše, kot nalašč za potepanje v vročini. sem pa letos zasledila veliko zelo kratkih hlač - mogoče bo pa to rešitev zate. BTW: a pri vas mate take vročine, al kaj????
|
|
RE: mamice v kratkih krilih??? 28.5.2006 23:11:42
|
|
|
|
frutka_
|
Pokorno se javlja še ena, ki full rada nosi krila! Zdaj kupujem tisto dolžino do kolen, ki je itak v modi. Ko se sklonim, počepnem in to je to...dolgih kril ne maram, ker se mi zdi da mi gor lezejo Kratke hlače mosim tudi rada ampak tričetrt dolžino.
|
|
|
|
RE: mamice v kratkih krilih??? 28.5.2006 23:37:15
|
|
|
|
lelaval
|
Doma imam kratke hlače, ko kam grem, pa 3/4. Krila pa nosim dolga do gležnjev.
|
|
RE: mamice v kratkih krilih??? 28.5.2006 23:53:03
|
|
|
|
tulip
|
Zdaj so moderne kratke hlače, take nad koleni, ki so jih vse trgovine polne. Omisli si kakšne tanke in problem je rešen, vprašanje je le, če so ti všeč....
|
|
|
|
RE: mamice v kratkih krilih??? 29.5.2006 8:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
saj zdaj so lepe spodnje hlače itak modni dodatek, tako da se v bistvu morajo videti.
|
|
|
|
RE: mamice v kratkih krilih??? 29.5.2006 8:40:18
|
|
|
|
Moyca_
|
zakaj pa ne Jaz se jih zelo rada poslužujem- še boljše bi bilo da bi imela dovolj dober štel
|
|
RE: mamice v kratkih krilih??? 30.5.2006 11:44:09
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: babylove Neprestano se namreč sklanjam, počepam ipd, Daj no. Takšne mamice so prav fajn.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......