Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pozitiven test,rjav izcedek!? 26.5.2006 22:25:53
|
|
|
|
KODA
|
.Držim pesti zate.
|
|
RE: pozitiven test,rjav izcedek!? 27.5.2006 9:56:56
|
|
|
|
kapica
|
Lepo pocivaj in cimmanj migaj. Tud jaz ti drzim pesti da bo vse v redu!
|
|
RE: pozitiven test,rjav izcedek!? 27.5.2006 12:02:26
|
|
|
|
bucka01
|
Pilotgirl! Nočem te strašiti vendar sem jaz po čiščenju imela en mesec tak rjavkast izcedek dokler nisem šla ponovno na pregled kjer mi je G povedal da je ostal en polip od čiščenja in sem ponovno morala v bolnišnico potem je bilo pa vse v redu in sedaj zopet pričakujemo . Veliko sreče ti želim pa brez panike.Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: pozitiven test,rjav izcedek!? 27.5.2006 15:55:40
|
|
|
|
lana38
|
pilotgirl! Lepo počivaj in bo verjetno vse OK. Zakaj pa komaj v sredo k G? A ni to malo dolgo? Mene bi to ful žrlo, če bi morala 5 dni čakati, pa bi mislila, da nekaj ne štima. Upam, da bo še vse dobro. LP
|
|
RE: pozitiven test,rjav izcedek!? 27.5.2006 22:02:53
|
|
|
|
bernarda.nunar
|
< Sporočilo je popravil bernarda.nunar -- 27.5.2006 22:05:00 >
|
|
|
|
RE: pozitiven test,rjav izcedek!? 28.5.2006 22:55:03
|
|
|
|
pilotgirl
|
Bučka jest sem že bla na pregledu in je vse ok z mano,tud je bla prejšni mesec normalna.No ta mesec pa to.No zdej je včasih izcedek včasih pa ne.Joj kje je šele sreda!!!!!!
|
|
|
|
RE: pozitiven test,rjav izcedek!? 29.5.2006 9:13:39
|
|
|
|
bbrina
|
Tudi jst sem imela pred tremi meseci spontani splav.V torek, ko bi morala dobiti , se je pojavil rjav izcedek.Nasljednji dan sem naredila test in sem zagledala .Ker se izcedek ni umiril, sem takoj odšla ginekologinji.Naredila mi je UZ, sam se še ni ničesar videlo,ker naj bi bila po zadnji M noseča šele 4 tedne.Mi je pa predpisala dobroston tablete in izcedek mi je izginil čez dva dni. Jst na tvoje mestu ne bi čakala do srede ampak bi se čimprej odpravila do ginekologa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?