|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija - menstruacija - zanositev po porodu
24.5.2006 11:39:54   
SNOBRA
Ker po porodu še nisem dobila menstruacije, (sedem mesecev), želimo pa si  novega otročka, me zanima:

brez menstruacije lahko zanosiš, brez ovulacije pa ne, no če ujameš tisto prvo ovulacijo po kateri bi itak sledila prva menstruacija in do le te zaradi oploditve  sploh ne pride  lahko zanosiš tudi brez menstruacije, drugače pa ne gre, kajne? Da bi samo ovulirala in potem tisti mesec ne bi dobila menstruacije, v primeru da ni oploditve, to pa ni možno?!

Naj me katera popravi?

user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija - menstruacija - zanositev po p...
24.5.2006 12:13:11   
beti 1
Lahko imaš menstruacijo brez ovulacije, čeprav je to po porodu redko. Ovulacijo brez menstruacije pa imaš le ob zanositvi. Jaz bi ti svetovala, da kljub veliki želji še malo počakaš. Ko spremljam ta forum se mi zdi, da je kar veliko primerov, ko so dekleta zanosila še med dojenjem in imela potem SS, kar ni lep dogodek, zato se ti mogoče splača malo počakati, vsaj do takrat ko boš dojila recimo dva do trikrat na dan.
pa veliko uspeha

(odgovor članu SNOBRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?