|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
23.5.2006 18:00:14   
Anonimen
Punce pozdravljene,
koledarček na RR mi je izračunal ovulacijo od 23.5.-26.5. jaz pa mislim, da sem jo imela 19.5., ker sem takrat opazila sluzasto tekočino, ko sem šla na stranišče. S fantom sva user posted image 20.5. ali mislite, da je kakšna možnost za zanositev? Kateri dan je najbolj ta prav za zanositev? Ali je obvezno ovulacija po par dni, ali je lahko samo en dan?

PS
Mogoče se vam bom zdela malo čudna, vendar bom vseeno vprašala; ali obstaja kakšno "pravilo" kdaj naj  bi ženska lahko odšla na stranišče po končanem seksu? Danes mi je namreč kolegica rekla, da se ne smeš iti takoj umit ali pa na stranišče, ali to drži?

Hvala in veliko sončkastih dni vam želim!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
23.5.2006 18:47:36   
lin
Bolj kot drugo bi ti svetovala da se nezanašaš samo na plodne dneve-ovulacijo in da s partnerjem v miru uživata spolno življenje brez stresa in štetja kdaj bo pa najbolj primerno pa se bo zihr kaj kmalu izcimlo.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 18:50:29   
LuLuna
Ko enkrat nastopi ovulacija je možnost za zanositev največ 24, kolikor lahko dolgo preživi jajčece. Še bolj verjetno, da tudi manj (do 12 ur).
Zato pa spolni odnos do 5-6 dni pred ovulacijo lahko pripelje do zanositve, saj spermiji prezivijo lahko toliko casa.

Pravijo, da pomaga ležanje 20 do 30 min, po spolnem odnosu. Vendar, dejansko spermiji odplavajo v rodila takoj ob njihovi izločitvi, kjer tudi preživijo tistih nekaj dni. Zato niti ni preveč verjetno, da zadrževanje semenske tekočine bistveno poveča možnost zanositve.
Semenska tekočina je tisto, kar steče, če takoj po spolnem odnosu vstanemo, oz. odidemo na stranišče.
Pa še to: maternični vrat je izven plodnega obdobja zaprt in ne dovoli prodora spermijev v rodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 19:20:52   
jasnika
samo glede tega kdaj lahko greš na wc, pr men je blo tako, jaz sem vedno takoj po sexu šla lulat ker me je enostavno fejst tiščalo, in sem vseeno zanosila
lpuser posted image

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2006 19:21:09   
Anonimen
LuLuna in lin hvala za odgovoreuser posted image !

(odgovor članu LuLuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?