|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev!?
23.5.2006 13:01:51   
dejči86
lep pozdrav, bodoče mamice. danes sem prvič na našem forumu. čeprav vas že kar nekaj časa berem.
zanima me ena stvar: po končani menstruaciji sva s partnerjem imela nezaščiten spolni odnos, v času ovulacije. danes pa imam rožnati izcedek. mislite da je to ugnezditvena krvavitev? kdaj naj naredim test, da bom vedela, če semuser posted image .

lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev!?
23.5.2006 13:42:05   
LuLuna
Kako dolge imas cikluse? Kateri dan ciklusa mislis, da si imela ovulacijo? Kateri dan od predvidene ovulacije se ti je pojavl rožnati izcedek? Koliko dni predvidoma je se do menstruacije?
Vgnezditvena krvavitev se pojavi med 6. in 10. dnem od ovulacije.
Test nosecnosti pa ti zagotovo pokaze nosecnost  18. dan od ovulacije, ali pa 4 do 5 dni po vgnezditvi.
Sicer pa lahko test delas ze takoj po tem, ko ti izostane pricakovana menstruacija, vendar ni nujno, da je ze takrat pozitiven, cetudi si noseca.

< Sporočilo je popravil LuLuna -- 23.5.2006 13:43:30 >

(odgovor članu dejči86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 13:55:02   
dejči86
cikluse imam dolge 25 dni. 14.5 sem imela zadnjo menstruacijo, dolgo le 2 dni. poklicala sem ginekologinjo in ji povedala za ta izcedek in je rekla da naj koncu tedna naredim test. kaj ti misliš?

hvalauser posted image

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 14:28:25   
LuLuna
Po tem, kar pravis se racun nekako ne izide.
Ce je zadnja M bila 14.5. in ob 25 dnevnem ciklusu, naslednjo M bi morala dobiti 8.6., drzi?
Ce upostevamo, da je lutealna faza (cas od O do M) dolga 12 do 16 dni mislim, da bi tvoja O bila sele nekje med jutri, 24. pa do 27.5....
Kako pa ti razlagas tele izracune in zakaj pa mislis, da je tvoja O ze mimo in da je ze cas za vgnezditev?

(odgovor članu dejči86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2006 14:40:26   
dejči86
ni mi bilo jasno, zato sem pa vprašala. po tvoje bo ovulacija od jutri naprej.

hvala ta tvoj trud.

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 14:54:19   
LuLuna
Evo, poleg koledarja ovulacije tukaj na Ringaraja.net
http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp

lahko pogledas tudi tale koledar:
http://dev.cogenttechnology.com/epl/csovucalcin.html

meni se ta drugi zdi fajn, ker ti pokaze tudi dan predvidene vgnezditve, dan predvidene menstruacije in po zelji si lahko pogledas npr. kateri dan spolnega odnosa je bolj verjetno da bo ratala puncka ali pa fantek user posted image

Spotoma, se to naj vprasam: ali ves, da se prvi dan M steje za prvi dan ciklusa?

(odgovor članu dejči86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2006 14:59:52   
dejči86
vidiš, tega pa nisem znala. tak da če sem imela m.14.5. so moj plodni dnevi med 25. in 30. 5. je tak, če je moj ciklus dolg 28 dni??

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 15:16:09   
LuLuna
Ja, prvi dan M, kot prvi dan ciklusa je, kar pomemben podatek, saj se od tukaj vse steje. Tudi nosecnost. Se pravi, ce bi ti uspelo zanositi ta mesec, bi to z drugimi besedami pomenilo, da si na danasnji dan ze 10 dni noseca! user posted image

(odgovor članu dejči86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2006 15:18:45   
dejči86
hvala za tako pomembno informacijo.

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?