Jessy
|
Mi smo jo peljali v moravske toplice, ko je imela 3 mesece, nato pa še pri 5. mesecu. Dali smo jo v bazen s 36 C in je izredno uživala. Uporabljali smo plavalne pleničke Babylove. Takoj, ko smo prišli, sva jo dala v pleničko, potem pa sem jo v naročju tesno objeto počasi nesla v vodo. Ko je bila tako nekaj časa v vodi, sem jo malce dala stran od sebe, pa možu, potem sva jo dala pa še v Freda, da je še sama čofotala. Potem je mož šel po brisačo, da sva jo takoj zavila vanjo in ji pleničke takoj odstranila. Samo ta prvič sem jo šla splakniti pod tuš, potem pa nič več, ker je s tako močjo šprical, da je še mene bolelo, tako da smo jo potem le zvečer doma umili z vodo. Potem, ko se je posušila, pa sem ji dala Pampers pleničko in jo oblekla v kopalni plašč za par minutk, potem pa oblekla v bodi s kratkimi rokavi, saj je bilo ozračje zelo toplo. Ko smo bili prejšnji teden v Čatežkih, smo s sabo vzeli: plavalni obroč, 2 veliki brisači, kopalni plašč, plavalne pleničke, navadne pleničke, bodi s kratkimi rokavi, trak za ušesa, voziček Seveda smo imeli s sabo še pijačo, pa za malico...
|