|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavrnitev iz vrtca
22.5.2006 11:52:32   
dana
Danes so me klicali iz vrtca, da po vsej verjetnosti ne bomo dobili vrtca. In zdaj sploh ne vem kaj naj naredim. Zdaj kombiniramo varstvo na treh koncih, in bi nam vrtec res prav prišel.

Se mislim pritožit pa ne vem kaj naj napišem. Glavni razlog, da nismo dobli vrtca je ta, da smo bili malce prepozni (razlogi za to je da nam je tik pred zdajci odpovedala privat varuška in smo bili prepozni z oddajo prošnje).

Mi gre kar na jok user posted image , res ne vem kaj naj naredim.

Če ne drugega sem se vsaj mal izkašljala. Če je še kakšna
sotrpinka naj se javi.  

dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavrnitev iz vrtca
22.5.2006 11:56:50   
Katrin
Tudi jaz sem v petek "jokala" iz istega razloga. Grabila me je panika, saj moram v službo, vrtca pa nismo dobili. Danes sem napisala pritožbo, potem pa bom morala iskati privat varstvo, saj mi drugega ne preostane.

Upam, da boš tudi ti rešila situacijo ugodno.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2006 11:59:22   
lelaval
Pa ste še vseeno oddali v času, ko je bil razpis? Poskusi se lepo pogovorit, povej nastalo situacijo. Naj bi te potem dali na seznam in, ko prvi odpove (kar pa se tudi zgodi kar pogosto, če je kak otrok veliko bolan in ga vzamejo ven), ste vi prvi na vrsti.
Držim pesti, da uredite.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2006 12:05:08   
dana
Prošnjo sem oddala pravočasno, pa vendar jih je že toliko pred nami, menda še od lanskega leta, da ne pridemo noter. Po vsej verjetnosti bom šla res kar k ravnateljici pa jih povedala kako in kaj .... Bomo videli če bomo kaj dosegli. Ker kregat se pa nimam namena, nisem taka oseba, čeprav bi jim lahko kar dosti povedala.

Najbolj me pojezi, da so v vrtcih tudi otroci, katerih starši so doma (oz. so socialni problem), mi ki jih pa res nimamo kam dati, smo pa zavrnjeni user posted image .

dana

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2006 12:24:32   
karmy
uff me je pogrelo..otroci niso krivi da so njihovi starši in posledično tudi otroci socialni problem... res je malo hudo, ko te zavrnejo, vendar si vsak otrok zasluži druženja z vrstniki... če boš povedala ravnateljici situacijo, te bo mogoče sprejela...

jaz sem klicala aprila ravnateljico, in sem jo prosila če lahko zadrži en prostor v vrtcu, in tako sem ga tudi dobila...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.5.2006 13:18:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2006 13:53:22   
hubi
Pokliči še okoliške vrtce, morda se kje najde prostor. Se pa popolnoma strinjam tudi s Tery.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2006 14:11:27   
karmy
tiste, ki so doma, morajo tudi na razgovore hodt, in če zavrnejo več kot trikrat službo, zgubi podporo... men se zdi da je šele takrat panika... user posted image no jaz sem študentka, tako da se ne bom srečala z tem problemom... vsaj ne še zdaj...

do zdaj ti pa priporočam kot moja predhodnica...poišči okoli po prostih mestih, pa govori po telefonu ali osebno z ravnateljico in ji razloži situacijo...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2006 14:47:59   
hubi
Će 3x zavrnejo delo, potem pa že ni taka panika, ane?!user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2006 15:24:50   
karmy
oopss narobe prebrala tvoj odgovor user posted image user posted image

ja po tretji zavrnitvi zgubiš socialno, pol se mi zdi da si še v večjem sranju, k prej... no če si to lahko nekateri privoščijo naj si...jaz si tega ne morem... grem raj delat, da več dnarja dobim kukr pa da na tistih bogih 46 tisočakih sedim doma user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 22.5.2006 15:26:39 >

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2006 10:13:08   
lanka
tudi mi se srečujejo z istim problemom zavrnitve iz vrtca, sicer še nismo bili zavrnjeni, ampak je toliko prijav, da vsi ne bodo prišli noter. sem pa nekje brala, mislim da v zakonu o vrtcih, da če je preveč toliko otrok, da bi lahko naredili še eno skupino (menda 12), more občina zagotovit še eno skupino. pozanimajte se torej, koliko je preveč vpisanih otrok, če jih je toliko, da bi lahko naredili še eno skupino, se pritožite.
upam, da sem kaj pomagala
darja

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2006 14:37:59   
SaaS
Lanka, to ne verjamem, da je čisto res. Kaj pa prostor? Bojo na hodniku, v kuhinji, kleti? Ne verjamem, da je to tako enostavno, da je stvar samo v številu otrok.
Mi tudi lani nismo prišli noter in smo letos šele dobili prosto mesto. S septembrom začne. Sem ga potem vpisala v drug vrtec, kjer smo ravno še ujeli prosto mesto. Tako, da bo zdaj zamenjal vrtec. Vem, da za otroka to ni mogoče najbolj luštno, ampak je pa rešitev v takšni situaciji. 

(odgovor članu lanka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.5.2006 22:27:01   
alinas
Zakon o vrtcih (Ur.l. RS, št. 100/2005)
jasno predpisuje
"10. člen - (zagotavljanje vključevanja otrok v programe javne službe)
Kadar v kraju bivanja ni vrtca, ki izvaja javno službo, oziroma vrtec nima prostih mest, starši pa izrazijo interes za vključitev v vrtec tolikšnega števila otrok, da bi se v skladu s standardi in normativi oblikoval en oddelek, je lokalna skupnost dolžna najkasneje v 30 dneh začeti postopek za zagotovitev dodatnih prostih mest v javnem vrtcu ali razpisati koncesijo."

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2006 7:18:20   
SaaS
Ja, vidim da očitno zakon res predvideva nekaj takega.
Samo, če bi bilo to tako enostavno, potem ne bi bilo toliko problemov z mesti v vrtcih. Koliko vrtcev je, kjer je več kot 12 otrok v čakalni vrsti, pa nič, se kar čaka na drugo leto.
Sicer pa v zakonu piše, da "je lokalna skupnost dolžna najkasneje v 30 dneh ZAČETI POSTOPEK za zagotovitev dodatnih prostih mest v javnem vrtcu ali razpisati koncesijo." Kdo pa pravi, da se bo zadeva zaključila, do začetka šolskega leta? Od maja, ko ugotovijo koliko otrok je preveč, pa do septembra, ko se začne. Mogoče ta postopek vključuje gradnjo novega prizidka?!?
Ne vem, razmišljam, ne me narobe razumet...

(odgovor članu alinas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2006 8:06:25   
dana
Bilo bi lepo, če bi se res držali tega 10. člena ZVrt, ampak se strinjam s SaaS - če bi upoštevali to določilo, ne bi bilo nobenih problemov s sprejemi otrok v vrtec.

Danes bomo dokončno izvedeli odločitev komisije. Jaz še vedno upam na najbolje in tako želim vsem, ki imate isti problem.

lp dana user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zavrnitev iz vrtca - PROSTO MESTO
25.5.2006 10:48:58   
linda_mana
Ce ste iz Mb, so v Mb odprli novi vrtec, zasebni s koncesijo, tak da lahko vpisete tja, ker imajo se nekaj prostih mest. Vprasajte ravnateljico ROmana BEzjak 041 569 331

Linda

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?