|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mobitel,...
21.5.2006 14:38:53   
mila1
A je še katera tako navezana na svoj mobitel,tako kot jaz? Jaz namreč če ga nimam zraven sem tako kot brez možganovuser posted image .Ampak ne to imam siemens m 65 ta telefon mi bo požrl vse živce.Pa se ni star 1 leto od kar ga imam.Mar na lepem mi ne gre klicat pa še ugasnit ga ne morem,pa vzamem batrijo ven in sim kartico pa se kar ozadje gor.user posted image A ga lahk nesem na mobitel ker je še pod garancijo?Tam sem ga kupila.A dobim v zameno drugega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mobitel,...
21.5.2006 14:42:45   
manca79
Hmm... Jaz mam sicer službenega siemensa, M75 pa sem ga tudi po 5 mesecih nesla na popravilo, ker se enostavno ni več ne ugasnil, ne prižgal. No, pa ga le dobim nazaj, na servisu so baje naredili test, samo ne vem kako ker se presneta škatla pač sploh noče prižgat. Jutri znorim pa zahtevam novega.user posted image
Nesi ga nazaj, kjer si ga kupila, z računom, pa če je še v garanciji, ti ga morajo popraviti.

< Sporočilo je popravil manca79 -- 21.5.2006 14:43:35 >

lp
M.

(odgovor članu mila1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2006 14:46:03   
Anonimen
Jaz imam sedaj Motorolo V547, prej pa sem imela skoraj dve leti Nokio3510i. Nanjo sem čustveno navezana in jo imam še zdaj doma. Nočem je prodati, menjati ali dati komurkoli, ampak stoji za okras na polici v sobi. Pa za nujne primere, seveda, če se mi Motorola pokvari in mi preko garancije ne bi dali nadomestnega telefona. Sem pa tudi jaz brez GSM-a kakor brez možganov. Vzemi mi GSM, pa si mi vzel malo manj kakor vse. Mene nikjer ne vidiš brez njega. Edino v banjo ga ne vzamem sabo. Ga imam pa takrat na pralnem stroju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2006 15:05:05   
TONČI.
Nesi ga nazaj, kjer si ga kupil. V zameno ti dajo nadomestni telefon ( če nimajo vseh oddanih). Kolikor časa je v popravilu, toliko časa je potem dlje v garanciji. Če ga ne morejo popravt, ti dajo navega.

(odgovor članu mila1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2006 17:48:29   
ninocka
Neses na servis, ne pa tja, kjer si ga kupil. Sej tud TVja al pa pralnega stroja, ce se pokvar ne vleces nazaj v stacuno, ampak kontaktiras servis.
Za simense imas en servis v Trzinu al pa Etis (ce se peljes po ta stari cesti proti Brezovici iz LJ - majo zdej se trgovino v BTCju, ampak ne vem ce popravljajo oz. sprejemajo telefone v popravilo), al pa v Siemensova stavbo v BTCju.
V primeru, da nisi iz LJ al pa okolice, kjer se nahajajo servisi, pa ga neses na prodajno mesto in ti ga iz tam posljejo. Novega ti dajo v primeru, da se napake ne da popravt, ceprav mislim, da ti bodo menjali osnovno plosco (to je v bistvu nov telefon - nov IMEI, ampak v ohisju starega).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 21:24:04   
KODA
Tašča si je kupila nov penzion paket,pa ji je po enem tednu crknil.Nesla nazaj,dobila takoj novega.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?