|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možna zanositev???
20.5.2006 13:01:55   
Anonimen
Pozdravljene! Imam en problem oziroma vprašanje. Zadnjo menstruacijo sem imela 23.4. in ponovno bi jo morala imeti 18.5. (na 26 dni jo imam). Če sklepam iz izračunov bi morali biti plodni dnevi od 5.5. do 9.5. (recimo). S fantom sva imela nezaščiten spolni odnos 2.5. (vsi nadaljni so bili zaščiteni) in sedaj me zanima, če obstaja, oziroma koliko % je verjetnost da sem zanosila.
Včeraj (ko mi je zamujala en dan) sem naredila test First Sign pa mi je nakako nepojasnjen. Namreč vse sem naredila kot piše v navodilih in čakala tiste tri minutke do rezultatov. Po treh minutkah je bil rezultat tak, da je v kontrolnem okencu bila črtica, v testnem pa ne. Ampak kasneje po nekaj urah sta bili pa obe črtici, s tem da je ena zelo dobro vidna druga pa pač ne. Na navodilih piše da naj ne gledamo rezultatov šele po 10 minutah ampak že prej. Torej sem ali nisem noseča??? Upam da je katera že uporabila  ta test (meni je bolj všeč CB, pa ga niso imeli) in mi povedala kaki so bili rezultati pri njej.
Prosim za čimveč vaših izkušenj.
Lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možna zanositev???
20.5.2006 13:06:03   
Anonimen
Možnost zanositve je vedno. Tudi med menstruacijo.
Test pa ponovi npr. v ponedeljek. Po navodilih. Če do takrat ne boš dobila (sicer redne) menstruacije.

P.S. Pa upam, da boš otročka obdržala, če si noseča (čeprav nenačrtovano).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2006 13:08:44   
Anonimen
Moja kolegica je tud pred letom dni delala podoben test.Najprej ni pokazal nič.Potem ga je vrgla v koš,šla v službo,in ko se je vrnila,ga je še enkrat pogledala.Takrat je bil test pozitiven.In to je kasneje potrdila tudi njena ginekologinja.Zdaj pa ime že malega sinka.Tko da mislim,da je možnost,da si nosečka...vrjetno pa šele nekje v začetku,da vrednost HCG še ni dovolj velika za 10 min. testa!Naj test ponovi še ginekolog.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2006 13:11:56   
lokvanj
Ja seveda ga bom obdržala! Sej v bistvu sva s fantom razmišljala o tem, da bi imela otroka. Oba si ga močno želiva, vendar nekako sva mislila začeti z načrtovanjem moje nosečnosti nekaj mesecev kasneje.  Je še nekaj stvari ki bi jih rada dokončala pred tem.
Če pa je pozitivno pa pač ne bo po planih, bo pa najbolj najin...
LP user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2006 15:00:52   
eva1
Jaz sem imela prejšni mesec samo 1 nezaščiten odnos-20 dan po M, ker mi mogla it ta mesec na operacijo zob, in se je ravno sedaj prjelo-prej smo načrtno delali pa ni blo nič! Tako da ja -vse je možno!!! Ponovi test z baby checkom k je ful občutljim! Meni je tudi first sign pokazal v pol minute pravi razultatuser posted image !

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2006 18:33:44   
mala zirafa
Pozdravljene!

Na portalu se oglašam prvič, brala pa sem vas že dosti prej in je to super portal.Pohvale vsem!user posted image
Rada bi delila izkušnjo z vami. Z možem sva imela en sam nezaščiten sp. odnos v celem mesecu in edini, slučajno  na dan ovulacije (sodeč po izcedku), z metodo paziti.Kaj se je zgodilouser posted image .Baje da je možnost le 10%Nenačrtovano.Mene je šok njega pa še bolj.user posted image Nisem vedela točno kaj storiti ker se je čas iztekal.Prvo porodniško sem prekinla ko je mala bla stara sele 4 meseceuser posted image in nisem hotela da se to zgodi še enkrat.Oba sva zaposlena začasno.Paničarla sva sto na uro.Nosečnost sem šla umetno prekinit, kar  sem kasneje  obžalovala .Posledica tega je velika želja po drugem otroku, mož me pa samo miri, ker je zanj še prehitro. večina moških gleda na to bolj racionalno.Želim vam samo sporočiti, da če se katera od vas nahaja na tem položaju kot sem se jaz, naj zelo zelo dobro premisli, ker potem je prepozno.
Je morda še katera od vas doživela podobno?

lp pa krasne ste!

ps:sicer sem prepričana da bova čez en čas imela še engauser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2006 20:02:35   
lelaval
Po vsej verjetnosti si res user posted image . Čestitke! user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2006 23:35:54   
KODA
Ponovi test.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2006 13:08:45   
lokvanj
Pozdravljene!!!
Naj vam sporočim, da sem danes opravila še en test in razultat je bil jasen. POkazal je lepi user posted image , tako da se sedaj pridružujem vsem ostalim srečkam user posted image !!! Sicer ne morem verjet da lahko enkrat samkrat ob pravem času user posted image  in takrat neplanirano rata ampak očitno se da. Verjetno lažje če ne razmišljaš o tem in ne "pripravljaš terena". Sem srečna (no oba sva) ampak tudi precej zaskrbljena. namreč zanosila sem na tabletah Claritine (cvetni prah), vmes sem bila še nekoliko prehlajena in sem imela vročino (sicer upotrabljala nisem drugega kot Lekadol), pa še folne kisline nisem jedla! Zdej sem pa najbolj zaskrbljena ker ne vem če je vse to v redu. zanima me če je katera od vas zanosila ko je jemala te tablete (namreč 2 ginekologa sta navedla vsak drugačno mnenje). Mal me skrbi če bo vse v redu no.... user posted image
Aja a pol zdej te tablete preneham jesti???user posted image
Upam da ima katera kake podobne izkušnje!
Lp pa se beremo
user posted image

lokvanj

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2006 13:16:12   
jasnika
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim da boma kar nekje zelo skupaj med janusrčicami, mislim po pdp
glede tablet pa je najbolje da jutri pokličeš in vprašaš, do takrat pa je pač ne vzameš, če je že nisi
lepo nosečnost ti želim in upam da se vidima med januarčicami
lpuser posted image

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2006 13:35:17   
lokvanj
Čestitke tudi tebi Jasnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ja nam pač ene zime ne bo treba kidati snega user posted image . Drugač mi je pa ravno moja G rekla da ni panike zaradi tablet, Dr. S. Pušenjak pa ima svoje mnenje...
Sej ravno to me skrbi.

lokvanj

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2006 9:02:55   
petraz
Čestitke novim user posted image !!!!!! Ne skrbi za tablete, jaz sem jemala Flonidan, tudi zaradi alergije, pa mislim, da ni nič narobe.... Ginekolog že ve, kaj lahko in kaj ne. Lep dan.

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2006 18:00:37   
iwa
Lokvanj čestitam! Pa lepo in zdravo user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2006 7:55:02   
Smrekica
Nekje v četrtem mesecu sem dobila alergijo in so mi na dermatološki urgenci ravno tako predpisali claritin tablete, čeprav sem jim povedala, da sem noseča. Pa je bilo vse v redu. Tako, da brez skrbi. Za folno pa tudi še ni čisto prepozno, tako da veselo sezi po njej.  

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   težave nove nosečke
23.5.2006 10:12:38   
lokvanj
Hvala vsem za čestitke, sploh še nisem prav dojela kaj se je zgodilo. Kar ne morem verjet da sem noseča user posted image . Bom pa verjetno " obupna" nosečka ker me bo za vsako malenkost skrbelo. Taka pač sem user posted image  No ja bo že. Ker vidim da ste pripravljenen deliti nasvete in izkušnje imam že novo vprašanje user posted image . Torej, ko sem bila pred kakimi 14 dnevi na pregledu mi je G predpisala eno vaginalno kremo Klimicin V in Gyno-daktarin. Je rekla naj uporabim vse in potem pridem nazaj na pregled. V redu. Potem pa M ni bilo in jaz spoznam da  sem user posted image . Kaj sedaj? Včeraj sem poklicala G in jo vprašala kaj naj naredim, če lahko uporabljam te zadeve in pravi da lahko in da ni panike. Še pred tem pa sem pisala Dr. Pušenjaku in mi je odgovoril da lahko uporabljam Klimicin V, za Gyno-daktarin pa je rekel da rajši ne če ni nujno potrebno. Sedaj pa sem zmedena, ne vem kaj naj naredim koga naj poslušam? Aja v obeh zdravilih pa piše da uporaba v času nosečnosti še ni dovolj raziskana in da se je rajši ne poslužujmo. G pa pravi da je treba vnetje (nimam občutka da ga imam, nič ne srbi, nič ne boli???) pozdraviti v vsakem primeru. Kako lahko vsak G reče drugače??? Kako naj potem jaz vem???
Smrekica hvala za nasvet. Ja tudi ob tem vprašanju sta mi oba G odgovorila drugače user posted image  in spet nisem vedela kaj naj storim?! Potem sem se odločila da bom upoštevala nasvet  Dr. Pušenjaka in jih vsaj prve tri mesece ne bom jedla. Sicer pa jih jemljem samo do konca junija tako da upam da bom brez njih zdržala.
Upam da nisem preveč zakomplicirala in da mi boste lahko kako pomagale z nasveti.
Lep pozdrav vsem!

lokvanj

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: težave nove nosečke
23.5.2006 15:07:32   
ancka1
Lokvanj, jaz ti morda predlagam še kakšno tretje mnenje, če ga imaš možnost dobiti. Je pa zadeva res delikatna. Čeprav mislim, da so pikice, ko se enkrat "primejo" trdoživa bitja in jim skoraj nič ne more do živega. Kakšno zastarano vnetje pa lahko kasneje povzroči precej škode (razne bakterije). Jaz sem imela pred kratkim namreč nekaj "seans" pri svojem G (imela sem hladno koagulacijo(3x)-kar neprijeten poseg za odpravo močnega vnetja materničnega vratu) in ti morda zato svetujem, da nadaljuj z zdravljenjem, ko je zadeva še precej na začetku. Vem pa, da je biti najlažje pameten za nekoga drugega. user posted image
Upam, da se ti vse izteče BP, neglede na odločitev. Jaz pa še vedno čakam na konec meseca, ko ne čakam user posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: težave nove nosečke
23.5.2006 17:55:38   
mala zirafa
Mislim da z več dr. ko govoriš slabše je, bolj te zmedejo.Vsaj mene so.jaz bi se najbol zanesla na Pušenjaka, ker imam z njim dobre izkušnje.Pa jemala sem močnejša zdravila od tebe peroralno) tri vrste hkrati) in na srečeo je blo vse ok. Pušenjak pa mi je povedal kako in kaj bi plodu škodovalo, če bi.
Pa vso srečo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?