Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hauck potovalna postelja 8.6.2004 14:20:13
|
|
|
|
Tinca7
|
Pozdravljena, Mi smo jo sestavili v nekaj minutah. Dna ne smeš potisniti do tal, ampak moraš najprej zravnati krajše stranice, potem pa še daljše. Na koncu pa tla porineš do konca. Ko jo zlagaš pa ravno obratno. Sej se boste že navadili. Pa veliko prijetnega spanca želim! LP, Tina
|
|
|
|
Hauck potovalna postelja 8.6.2004 14:29:45
|
|
|
|
Žiga
|
Tudi jaz sem bil ves pameten in sem se pol ure matral in matral... Še dobro, da nisem kaj polomil! Potem je pa moja mimo prišla, vrgla uč na slikce od navodil in mi rekla, da moram dno posteljice na koncu potisniti dol. Jaz sem seveda najprej to naredil... Kako že gre tista: Ko vse odpove, poglej v navodila. Če te slučajno boljša polovica ne prehiti... LP Ž:
|
|
|
|
Hauck potovalna postelja 8.6.2004 17:11:12
|
|
|
|
Mandarin
|
Hvala!!! Bom probala. Veš, kaj Žiga, tudi jaz vedno težim da je treba navodila prebrat, ampak teh pa res nisem razumela. Na žalost smo to ugotavljali v GO in sem takooo pogrešala RR Sem vedela, da bi mi vi takoj znali pomagat. lp in
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?