|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Merkatorjevi bodiji Lumpi
17.5.2006 9:55:42   
Mala Vita
Nikoli jih še nisem kupila, zato me zanima njihova kvaliteta, saj so zelo poceni glede na nekatere druge znamke. Kakšni se vam zdijo? So vredni nakupa?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi
17.5.2006 10:08:32   
TVN
Jaz jih imam kar nekaj in so povsem o.k., posebej sedaj, ko je toplo, saj so zelo tanki. Tiste "hruške" in "jabolka" se sicer hitro izbrišejo s pranjem, vendar body ne izgubi oblike in se ne uniči tako hitro. Zame so poceni alternativa, tako ali tako vse stvari hitro prerastemo in se mi zdi brez veze dajati celo premoženje za body-je. Imam pa zelo slabo izkušnjo s Schisserjevim body-jem, za katerga sem dala celo malo premoženje (skoraj 5 tisoč!), pa se je izkazal za povsem zanič. Model čisto mimo, pa tudi barve so šle zelo hitro dol in ves je bil muckast. Prava katastrofa. Tako da ni nujno, da so poceni stvari čisto zanič in obatno seveda.

Pri Lumpijih bodi predvsem pozorna na številko, ker so dokaj ozki, predvsem odprtine za glavo (posebej pri body-jih brez rokavov). Mi smo stari 8 mesecev, Lumpija imamo št. 80, veliki smo dobrih 70 cm.

_____________________________

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi
17.5.2006 10:10:49   
bobika
Mi smo jih kar nekaj dobili za darilo ob rojstvu in do sedaj (4 meseci) še niso razvlečeni. Meni so ok. Predvsem pozimi so mi bili všeč, ker so bolj zaprti pri vrateku kot drugi. Zdaj jih pa tudi nosimo, ker so tanki in lepi.

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi
17.5.2006 10:29:44   
arielca
Meni so tudi všeč user posted image . Perejo se OK, material je v redu pa še cena je ugodna. Imam še par Lumpijevih oblačil in nimam pripomb. Je pa res, da vedno vzamem malo večje številke, ker so kroji ožji in krajši.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi
17.5.2006 10:54:27   
ma19teja
No nam se pa žal niso obnesli. Material in barve so super, kroj pa poden. Vsaj za nas. Pa tamal ni buhtelček, pa tudi glave nima ful velike. Številke sem itak kupila večje.... V glavenem - vratni izrez nam je preozek, sam kroj je tudi čisto oprijet...

Ti svetujem, da kupi enega in probaj, pa boš videla kako paše vam. Jaz sem se namreč zaletela in jih kupila kar nekaj, oprala.... in videla da niso OK. Dobra šola.

Sem bila pa z Lumpi baby žabicami (dojenček) zelo zadovoljna, pa zdaj imamo ene hlače bež pletnetne dolge (leto in pol) in so tudi super.

Mislim, da je pri vsaki firmi tako, nekaj ti paše, nekaj pač ne... Imajo tudi različne prizvajalce, ki šivajo Lumpi izdelke.

Dober nakup.

Lp, Mateja

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi
17.5.2006 18:25:29   
Maja Z
Meni so super, najraje ji oblačim prav Lumpijeve. Še posebej so zdej fini, ker so tanjši. Skratka iz moje strani vse pohvale. Poceni, dobro se pere, fino nosi...user posted image

lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu ma19teja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Merkatorjevi bodiji Lumpi
9.7.2006 15:01:39   
sonchica
jaz mam tudi dosti lumpijovih stvari in so čist vsa oblačila ok... še bolša kot pa iz trgovine pika-polonica...

_____________________________



(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?