|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Medike, 3.dan-OH
17.5.2006 9:13:46   
Pia67

Živjo!

Danes pa jaz s slabo vestjo, ker nisem pogost gost RR-ja, začenjam temo OH jedilnika.
Jaz bom veliko zelenjave s testeninami, zvečer pa kakor ti Mala Zala, skleda solate, ker se moj vrt kar šibi od berivke. To z bananami pa je dobra ideja in jutri jo bom spribala. user posted image
Za zajtrk sem popila kar pol litra zelenega čaja in pol banane. Polovičko pa je pomljaskala moja hči. user posted image

Drugače pa vsak večer tečem, če mi le znese.

Damjana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Medike, 3.dan-OH
17.5.2006 9:42:17   
mala Zala
O, pridna Pia67, jaz pa šibam enkrat s Saro z vozičkom, drugič z Zalo s kolesom ali peš gor in dol po Trbovljah. Hvalabogu, da lahko, kolikor so me matrale krčne žile med nosečnostjouser posted image .

Sicer pa - jaz sem pa snedla eno jabolko in kavo, za kosilo bodo pa sojini špageti z zelenjavno omakco in skleda solate, za večerjo pa bo rebro čokolade in sladoled. Komaj čakamuser posted image user posted image (sladoled, namreč).

No, lep dan vam želim! Jutri pa sadje, juhuhu!

LP!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2006 11:36:35   
Anonimen
Medike,a se vam lahko pridružim???

Trenutno sm še pri "bombe",ampak mam namen izgubiti še nekje 6 kg-do danes sm skupno izgubila 8,5 kg.Tako,da če smem,se pridružim še vaši skupini,nekje do 30.6.2006.Rabim pa velik vzpodbude,ker mi je volja kar malo padla.Pa sej bo šlo.In sedaj grem od začetka,z vami.

Moji podatki:
elanor
71 kg
CILJ:-6 kg

Danes mam tud jaz OH dan:
Z:1 l vode
K:testenine(na kak način,še nevem)
V:potica+zeleni čaj

Zdaj mam pa nekaj vprašanj za vas:
  • kolk nas hujša v tej skupini?
  • kdaj se tehtamo?

Go medike,go medike...uspelo nam bo!:)

(odgovor članu mala Zala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2006 15:46:46   
gamini
Ojla,

končno sem prišla do računalnika.

Sem kar pridna in še vztrajam pri dieti:
Z: breskev+kava
K: pizza (samo s kethcupom)
V: kos rolade (sem jo pravkar pojedla)...ma, sem se pregrešilauser posted image .
Drugače pa skušam razdeliti obroke tako, da po 18. nič več ne jem, v glavnem pa veliko pijem (vodauser posted image ).

Lep pozdrav vsem, komajuser posted image čakam sadni danuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2006 23:17:28   
mala Zala
Živjo!

elanor, mislim, da smo 3 ali 4. Nismo se nič točno dogovarjale, kako in kaj kar se tiče tehtanja, bi bilo pa kar fino, a ne? Jaz sem mislila drugače čisto neobvezno, malo za vzpodbudo, sicer pa, dajmo, dogovorimo se!

Moja teža: 76 kg
Željeni cilj: 10 - 15 kg manj

Bi se tehtale kar ob ponedeljkih? Če ima katera kak drug predlog, na plan z njimuser posted image .

Zdaj pa hitro spat, jutri pa napad na JAGODEEEEEEEE!!!

Lahko noč!

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 7:51:34   
katis
Dobro jutro medike!

Lep pozdrav vsem novim hujšaricam. Vsem želim čimveč minusovuser posted image  pri kilogramih. Pa naj vas trma ne zapusti. Se splača!

Tebi elanor pa veliko uspeha pri doseganju cilja user posted image  

Torej punce user posted image  držte se!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 8:18:09   
gamini
Hvala, Katis za vpodbudouser posted image !
Upam, da nam vsem rata izgubiti čimveč kilc...user posted image
Danes ne bo nobenega problema z jedilnikom: sadje, sadje
in še nekrat sadje...

Go, Medike, go Medikeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?