|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Adaptirano mleko
16.5.2006 20:40:17   
MAREC06
Hojla!

Dva meseca dojenčka polno dojim, danes zvečer pa se mi je količina mleka zmanjšala, tako da mu bom pred spanjem morala dodati. Pri 3 tednih sem mu 2 x dodala Novalac, potem pa ni bilo več potrebno. Danes sem kupila Aptamil za 1 obrok, imam pa še novo pločevinko Novalaca.
Zanima me, če lahko danes dodam 2-mesečnemu dojenčku Aptamil, jutri pa, če bo spet potrebno Novalac?

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Adaptirano mleko
16.5.2006 21:06:16   
Bonnie_RR
Jaz mislim, da je bolje, da ne eksperimentiraš preveč in mu, če pač moraš, dodajaš eno vrsto mleka. Saj neke velike razlike med različnimi firmami ne more biti, nianse pa vseeno so.
Boljše, da mu daješ eno vrsto in vidiš, če mu ta sploh odgovarja. Če mu, potem ostani pri tej, če pa ne, potem sprobaj drugo.

Takšno je moje mnenje...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 21:11:49   
natalia
se strinjam z Bonnie.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 22:23:32   
MAREC06
Sem mu dala kar Novalac, ki ga je 2 x pil pri 3 tednih. Eno uro je jokal in ni hotel zagrabit flaške. Potem sem pa menjavala navaden in ortopedski nastavek, pa nič. Nazadnje sem ga pristavila k sebi in od nekje se je vzelo še nekaj mleka, ki pa ga je z veseljem pojedeluser posted image . Ne vem, kako se bo navadil na stekleničko, če bo potrebno, kar upam, da ne bo. Naj povem, da tudi dude ne mara in če sem mu jo kdaj hotela dati za tolažbo (zdaj ga potolaži samo moja ziza) je začel histerično jokat, kot danes zvečer.
Hvala za nasvete!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 22:29:25   
kami10
Jaz dajem našemu user posted image Novalac. Ko mi je začelo zmankovati mleka se mi je zdelo brezveze otpirat Novalak, ker ga nima porabila v treh tednih. Zato sem kupila ta Aptamil pakiran za en obrok, pa je dobil alergijo. Pri Novalaku pa je ni imel. Če bi takrat vedela nebi eksperimentirala. Vsak user posted image je drugačen.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 22:30:46   
kami10
user posted image odpiratuser posted image

(odgovor članu kami10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 22:38:41   
MAREC06
Mojemu tudi pri 3 tednih ni Novalac delal nobenih preglavic, zdaj pa ni hotel niti enkrat potegnit. Tudi po žlički sem poskusila, pa se je samo drl. Zdaj pa je ubožček zaspal. Najbrž od utrujenosti.

(odgovor članu kami10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?