|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krk
16.5.2006 9:33:22   
tina104
Kako je na Krku? Kje je najboljše, sploh če gremo z malo manj kot leto starim otrokom?
Priporoča katera kako nastanitev - da ni predraga, ni toliko pomembno, če je apartma ali hotel? Gremo pa samo dve odrasli osebi in user posted image , tako da se hoteli v večini, kjer sem gledala, bolj izplačajo.

Ali je bil že kdo v hotelu Beli kamik ali nekaj takega? Izkušnje?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krk
21.5.2006 8:33:45   
saša80
jaz sem bila že 4 krat  na krku, vedno na drugi lokaciji, pa ti povem, da ne grem nikamor več kot pa na krk, tako da letos bo spet  krk na vrsnajbolj mi je pa všeč to, ker je vožnje zelo malo( 4 ure s koroškega konca slo), pa vsi so full gostoljubni in prijazni do slovencev..

lp saša

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2006 8:55:39   
lumpy
Ja, Krk!

Zdaj odvisno kaj boš izbirala, a boš gledala na dober hotel, dobro plažo, mir v okolici...???

Glede hotelov nimam izkušenj, ker nisem bila v nobenem, lahko ti pa povem glede plaž.

Za nas najlepša plaža  na Krku je v Stari Baški in Baški, ampak ne vem če je ravno rpimerna za otroka , ker nikjer ni sence da bi se umaknil, drugače je pa za malčke idealen pristop, pa mivka na prvi in kamenčki na drugi plaži.

Glede plaže pa nikar ne hodi v Njivice, ker tam je plaža polna ostrih velikih kamnov.

Zdaj kako so plaže pri hotelih ti pa tudi ne znam povedat, ker mi smo bili vedno v kampih.

Sigurno ti bo še katera lahko bolj pomagala z več izkušnjami, drugače pa malo po internetu poglej, da dobiš vsaj malo občutka kam se podajaš.  ( pojdi na www.pogodak.hr nato pa odtipkaj krk...)

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2006 9:07:02   
Luns
Midva sva bila lani v Punatu, še sama ampak letos bomo šli pa vsi trije. Je mirno plaža primerna za malčke. Sva bila pa v apartmaju žal sem zgubila številko ampak malo pobrskaj po netu tam je ogromno novih apartmajev in sigurno boš našla kaj ugodnega.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2006 9:18:58   
Anonimen
Še nikoli bila upam,da me enkrat le zanse pot na ta lepi otokuser posted image
http://64.233.183.104/search?q=cache:ICruQtLdR3kJ:www.krk.hr/+Krk&hl=sl&ct=clnk&cd=1

(odgovor članu Luns)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2006 14:05:28   
Sibil_
Mi smo bili lani, v Šilu.Smo imeli apartma, cena več kot ugodna, polpenzion (hrana super), skratka nam je bilo lepo.user posted image

Je pa res da ni bilo v bližini plaže (si se moral peljat) in da je Šilo malo zabačeno, tako da se moraš po otoku vozit za ta velike kraje.Ampak nam je bilo ravno to všeč.PA v Šilu so tudi plaže s peskom, primerne za otroke.Pa mir je, kar nam je bilo pomembno.user posted image

LP,
Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2006 22:00:30   
Anonimen
Krk poznam kot lastno dlan user posted image  Smo hodili 20 let doli - v kamp Njivice. Tam je tudi tia hotel - Beli kamik za katerega sprašuješ. NE vem, kako je tam, ker nisem bila še v hotelu, niti me nč v hotel ne vleče. Mi smo bolj indijanske sorte in je v kampu Njivice super user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2006 14:37:59   
leilagp
Ojla punce!
Mene pa zanima, če je bila katera v Punatu (hotel Omorika). Kakšne so izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2006 11:48:41   
Tia-na
Ta hotel so pa čist prenovil in je super pa še čist zravn kempa in plaže je. Priporočam!

(odgovor članu leilagp)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Dolina zapuščenih mlinov – Mazurinov mlin
photo
Delo je opravljal mlinar – gospodar, ki je v jesenskih in zimskih dneh, ko je imel največ dela, mlel tudi ponoči. Kmetje...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?