|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odstavljanje
15.5.2006 13:18:38   
Alina_alin
Ali ste si iztiskale mleko, ko ste odstavljale od dojenja? Kako dolgo? Ste kaj posebnega "delale", da se ne bi več proizvajalo mleko? Ali ni tak, da če si pumpaš ven, potem spodbujaš nastajanje... Hm, prsi še nimam trdih, ampak se mi zdi da so malo "težje" - torej kdaj se odločit,da je treba it izstiskat? Ni mi za iztiskanje, pa tudi ne bi rada dobila mastitisa...
Hm, sem vas zasula s vprašanji... Vsaka informacija je dobrodošla glede tega, sem malo zgubljena pri tem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odstavljanje
15.5.2006 13:25:17   
pinkiponki
Jst, ko sem jo odstavila nisem nič črpala, ker če boš preveč črpala, se bo delal nov. Pri meni ga je enostavno kar zmanjkalo, ker jo nisem dojila, pa sem ga imela še precej (nehali sva ker sm jst jemala antibiotike in ne zato, ker bi ga mi primanjkovalo). Mogoče si daj samo malo mrzlih obhladkov, če boš videla, da imaš kakšno bulico, ali pa si v skrajni sili iztisni samo minimalno, če je prehudo.

Vso srečo

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2006 13:42:11   
renan
skuhaj si zajbljev caj. v roku enega dne ti zmanjsa mleko.

Lp, Renan

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 13:55:59   
SaaS
Na koncu sva se dojila le še dvakrat na dan. Ko sva zakljucevala sem si mogoče vsega skupaj trikrat (vsak drugi dan enkrat zjutraj) malo izstisnila, ker me je bolelo. Teden ali dva je še zvečer malo popil in sva končala (pravzaprav je sam nehal pri enem letu.)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2006 13:56:54   
SaaS
Ja, tudi jaz sem pila žajbljev čaj, če se prav spomnim.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 22:26:25   
Alina_alin
Hvala za odgovore. Že pijem žajbljev čaj - še dobro, da ga mi raste na vrtu.
Lp!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?