|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možnosti zanositve
14.5.2006 22:09:28   
Anonimen
 lep pozdrav, al mi lahko gdo pomaga glede zanositve? zadnjo M sem mela 06-04 , naj bi po tem koledarju mela ovulacijo 29-04 in 04-05 , ker so moje M zelo neredne bi prosila za mnenje.kar že nekaj cajta delamo na user posted image  in nama ne uspeva,stvar je v tem da se zelo čudno počutim, popoldan mam neke vrste slabosti samo da hitro mine, pa se to da nisem   raspolozena, skratka bi se samo jokala. zdaj ze  par dni mam taki izbruh mozoljov da se mi dobesedno mesa ! nobenih znakov nimam za M ker drugace en teden pred M  mam kar bolecine, in se mi zdi da ni podobno moji Muser posted image  skratka kak dolgo naj pocakam da lahko naredim test za nosecnost, drugace pa mam M na 40-30- dni tak da nevem  tocno al bi lahko bla M ker od gdaj poskusama se je kar na lepem  zacela bolj urejevat, kot namerno ej...... no al bi bili to kaki prezgodnji znaki nosecnosti al kaj drugega, al je ze to prehitro ...user posted image  no nevem ker sem malo zmedena hvala   lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možnosti zanositve
14.5.2006 22:40:12   
lelaval
Jaz bi na tvojem mestu že naredila test. Će praviš, da imaš M na 30 - 40 dni (kar pa je že takorekoč mimo).
Držim pesti za user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2006 10:30:00   
Smrekica
Moja zadnja M je bila 8.4. Moje M so pa še bolj neredne 35 - 45 dni -  tako da bo še za počakat. Se pa v mojem telesu nič nedogaja. tako , da mislim, da tudi v tem mesecu nismo uspeli.  Bomo morali za drugega otroka še čakati očitno.
Če imaš takšne znake, kar naredi test. Jaz sem ga velikokrat in je bil vedno negativen (ker mi M zelo zamuja tudi do 60 dni  se zgodi), ko pa sem bila na rednem odvzemu brisa sem G povedala, da imam (boleče prsi, krče, utrujenost) in je ugotovil da sem noseča.  Sem pa sama delala test cca 14 dni po oploditvi in je bil negativen, tako, da sploh nisem računala, da bi bila noseča, čeprav znaki so že bili pravi.  Tako, da je vse mogoče.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 11:20:45   
Anonimen
ja hvala smrekica saj jaz tud mam M  vcasih na 45-50 dni, samo da je zdaj bolj redna od gdaj delama na user posted image  vse odvisno, hvala vsem za odgovor bom naredila test. tak da bom vsaj mal pomirjena, al pa tud ne prejsni mesec sem ih naredila,  par pa nic tak upam da toti mesec  bo kaj, ce pa ne pa bo drugiuser posted image  lep pozdrav hvala za vase mnenje.....  hvala

(odgovor članu Smrekica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 21:18:41   
kasija78
Anonimna - ko boš naredila test pa sporoči rezultat. Držim pesti za user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2006 0:26:42   
KODA
Naredi test.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2006 7:00:24   
Azaleja
 Anonimna, si naredila test??? user posted image  Upam, da so user posted image user posted image ...Javi nam!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 10:59:11   
Anonimen
pozdravljene, hvala za odgovore ja neredila sem test in je bil negativen, zdaj sem narocena pri G 25-5 pa bomo vidli, drugace pa ni M ni. no nevem  se vedno mam take slabosti pa non stop mi kar iz zelodca dviguju. al se kieri tud to dogajalo? naredila sem test romed iz lekarne pa je bil user posted image  zdaj bomo se mal pocakali. ok hvala vsem vama sporocim ce bo kaj novegauser posted image  drzim pesti za ostale

(odgovor članu Azaleja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?