Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poklicna pot: a kdaj razmišljate o tem...? 11.5.2006 14:56:06
|
|
|
|
kapesanta
|
jst sem najprej šla za tiskarja (srednja šola), pol sem doštudirala upravo - delala eno leto na upravni enoti in pol hvalabogu ostala brez službe. Hitro sem se zaposlila kot poslovna sektretarka (tajnica ), se prestavila v komercialo, šla na obračun plač, zdej delam pa grafično pripravo (me imajo v podjetju zgleda zlo radi, da mi omogočijo menjavo . Kaj bo pa po prihodu s porodniške pa še ne vem (dvomim da grafika).
|
|
RE: poklicna pot: a kdaj razmišljate o tem...? 11.5.2006 14:57:39
|
|
|
|
Dejča
|
Študirala sem slovenščino, delam pa kot svetovalka za odnose z javnostmi in protokol, tako da sem kar malo zašla s študijske smeri, toda učiti vse življenje tako nikoli nisem imela namena - pa tudi v tej službi ne bom do penzije , ker pač rabim spremembe vsake toliko let. Pred rojstvom sem bila pravi deloholik, tudi med nosečnostjo sem velikokrat delala cele dneve, še prej sem govorila, da bom šla po 4 M porodniške nazaj v službo - no, zdaj pa imam le še dobre 3 tedne do vrnitve v službo in mi kar ni, da bi šla nazaj v tisti vsakdanji stres. Vem, da bo na začetku težko, vendar sem bom najbrž kmalu spet navadila. Toda zdaj mi bo otrok vedno na prvem mestu - takoj, ko bom lahko, bom šla iz službe - in tudi kdaj bom rekla: "Ne, ne morem delati še popoldne, ker imam doma !" Seveda vse v mejah normale - saj pri mojem delu ne morem pričakovati, da me ne čakajo tudi nadure. Pa bo že šlo ...
|
|
|
|
RE: poklicna pot: a kdaj razmišljate o tem...? 11.5.2006 15:06:20
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi jaz sem zamenjala že kar nekaj delovnih mest( različni profili),ampak sem še vedno v isti firmi.Lahko rečem,da sem napredovala v teh letih.Moja dolgoletna želja je bila delo inštrumentarke v OP bloku, pa ni bilo nič od tega. Zdaj pa,če gledam nazaj in če bi bila še enkrat pred odločitvijo kam na katero šolo, bi sigurno šla na turizem, moja želja potovanja in raziskovanje sveta, mislim, da bi to bilo pravo zame.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?