Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Operativna odprava očesne dioptrije 11.5.2006 14:18:52
|
|
|
|
mamči
|
Jaz sem bila pri dr. Irmanu v Žalcu in sicer decembra lani. Zelo objektiven, realen pristop ima in odgovori na vsa vprašanja. Jaz sem že par let vedela, da bom šla k njemu. Morela je tud dobra, ima pa Irman trenutno najboljšo opremo v Sloveniji in to je važno, ker poseg dela v bistvu aparat. On mi je delal tud naredil op. ne glede na to, da sem in še polno dojim. Pri Morelli sem brala, da v času dojenja ne dela in še to - dela najprej eno oko, pol drugo - jaz osebno si tega ne predstavljam, ker mi je ljubše "dve muhi na en mah" Je pa velik odvisno od posameznika - od pregleda, ker še vedno je veloko ljudi, ki niso primerni za ta poseg ! Na pregledu ti tud povejo vse opcije.
|
|
|
|
RE: Operativna odprava očesne dioptrije 11.5.2006 14:26:59
|
|
|
|
anitaz
|
Ja, to vem da delajo prvo eno oko, potem pa drugo. Sam men so rekl,da je glih ta Morela najboljša v Slo?
|
|
|
|
RE: Operativna odprava očesne dioptrije 11.5.2006 14:39:12
|
|
|
|
mamči
|
Men pa, da je Irman najboljši . Ja, pa dr. Šalamun. Men je važn človek , pogovor, stil, izkušnje, iskrenost,....že prvič sem vedela, da mu bom zaupala okice in ni mi žal. Opremo ima Irman definitivno najboljšo v Sloveniji.
|
|
|
|
RE: Operativna odprava očesne dioptrije 11.5.2006 15:34:23
|
|
|
|
BarbaraO
|
Kakšne imata pa Irman in Šalamun cene? Za Morelo vem, da računa 250 jurčkov za eno oko. Tudi jaz sem se že pomenila z njo in sem primerna pacientka, vendar bom počakala, da neham 'rojevat'. Potem se bom pa skoraj zagotovo odločila (če bom lahko takrat pogrešila tolikšno vsoto).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?