Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 16:35:28
|
|
|
|
hubi
|
Z adaptiranim.
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 17:45:32
|
|
|
|
Romcka
|
kuku:) mi smo stari 9m in delamo kasice z navadnim mlekom 3,5... je bilo ze full povedanega ali lahko to mleko, ali alpsko ali ne, ali lahko homogenizirano....blablabla... nasa ni mela nc tezav zaradi tega... bye R-
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 21:10:04
|
|
|
|
lili marlen
|
prosim napiši, kako z adaptiranim mlekom skuhaš gris, meni so punce tu gor razložile, da adaptirano mleko ne sme vreti. to me res zanima.
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 21:40:41
|
|
|
|
Maleal
|
S svežim 3,5 % m.m.
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 22:11:48
|
|
|
|
POKPOK
|
Ko smo še jedli mleko : Skuhala sem zdrob ali polento na vodi. V malo količino primerno ohlajene vode vmešala adaptirano mleko in to dodala prej omenjeni hrani. Lahko si nameriš pred kuhanjem vodo, da veš koliko meric. Lp
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 22:14:50
|
|
|
|
POKPOK
|
Punce, saj se dobi tudi nehomogenizirano mleko Planika 3,5 %. Super stvar .
|
|
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 22:18:10
|
|
|
|
pravljica
|
kupi tiste kašice, ki imajo že pripravljeno mleko v sestavi in jih zmešaš samo z vodo...pri Milupi je kar precej okusov...jaz kupujem samo takšne, gres pa tu pa tam pripravim z alpskim mlekom, prav tako pire krompir, tudi, če smo kje na obisku, ne kompliciram, in pripravim kak čokolino ipd., če ga imajo z navadnim mlekom
|
|
RE: mlečne kašice za 8 mesečnika 9.5.2006 22:25:30
|
|
|
|
jupiter
|
Kje pa to dobiš pa kolk stane?
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
14%)
princi in princeze (
10%)
poletne žabice (
29%)
morski ježki in zvezdice (
27%)
bombončki (
20%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!