|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strije... kdaj? pred porodom ali po...
7.5.2006 14:10:01   
siniti
punce mene pa neki zanima in sicer... s kolegico, ki je rodila že 2krat sem se pogovarjala o strijah in ta mi je omenila da jih do poroda ni imela oz. niso bile vidne, potem pa KATASTROFA! dobila pa jih je samo pri prvi nosečnosti pa še to je rodila že v 7. mesecu...
zdaj me je pa kar mal začel skrbet da se zgodba ne ponovi tudi meni... kakšne so vaše izkušnje?
LPin hvala za odgovore... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strije... kdaj? pred porodom ali po...
7.5.2006 14:16:16   
mia-2
Jaz sem jih dobila točno na PDP.Pa sem potem rodila 14 dni po PDP.Prej nič.Ni bilo ne vem kako hudo vidno.Ampak po porodu so postale pa super vidne pa če enkrat več jih je blo.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2006 14:42:07   
monja79
Nekaj malga strij se mi je naredilo že pred porodom po zunanji strani stegen - vendar ni tako hudo. Po trebuhu se mi jih ni naredilo čisto nič user posted image user posted image  . Po porodu pa so se mi v bolnišnici ob mlečnem navalu naredile po dojkah user posted image . Groza, mam čist razpokane in lisaste user posted image . Tako da trebušček mam lep, sam zgoraj brez pa ne vem, če še bom kdajuser posted image .

Rodila sem tri tedne prej, pa celo nosečnost sem se zelo veliko mazala s kremami (tudi po dojkah).

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2006 14:47:46   
Marogica
Nisem dobila strij ne v prvi, ne v drugi nosečnosti. Pri ta zadnji sem bila stara 38,5 let. Tako, da je to zelo odvisno od posameznice in njene "kvalitete" kože. Zato si ne delaj po nepotrebnem skrbi.
Ah ja, še to- kreme proti strijam nisem uporabila nobene

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2006 15:03:41   
Ninica
Meni je pa nekaj dni pred porodom počila koža okrog popka, nič velikega, vendar se pa pozna kot kakšna vrezninauser posted image , se je pa po porodu malo skrčila, je pa še tuuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2006 16:32:02   
dulcinea
Jst problemov s tem ne bom imela ne v nosečnosti ne po porodu, ker jih imama ŽE ZDAJ user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2006 21:13:55   
lelaval
Jaz sem jih v vsaki nosečnostio nekaj nabrala. user posted image  Po trebuhu. Pravim, da je to spomin na lepe čase. user posted image  Res pa je, da se v nosečnosti ne vidijo tako, ker je koža ful raztegnjena, po porodu pa kar ohlapna. Saj ni tako hudo, jaz sem se že navadila nanje. user posted image
Je pa tudi odvisno od tega, kako raztegljiva je koža vsake posamezne nosečnice. So srečnice, ki so tudi 3x rodile in nimajo niti ene strije.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2006 21:36:04   
ona
Jaz sem tista med srečnicami brez strijuser posted image user posted image
Po dveh nosečnostih nimam nikjer nobene!
Sem pa namesto tega dobila malo celulitauser posted image ,samo en spomin pa le moram imetuser posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2006 22:15:52   
Monika79
halo punce user posted image user posted image user posted image

Lahko vas samo malo povprašam user posted image , katero kremo proti strijam ste pa uporabljale?
Moja koža je že na splošno zelo občutljiva in suha, pa sploh ne vem po čem naj posežem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

< Sporočilo je popravil Monika79 -- 7.5.2006 22:16:18 >

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
7.5.2006 22:27:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2006 23:55:55   
ona
Monika,najbolje,da se mažeš s čim mastno in gosto kremo,še najbolje pa z kakšnim oljem za telo!Saj,ni nujno se boš lahko ful mazala,pa boš ravno tako dobila strije!Je pač vsaka koža različna!
jaz sem se mazala z našo kremo od Afrodite,ker je ful taka mastna in gosta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2006 7:18:58   
Monika79
Ona user posted image

Jaz sem prejšnjič gledala v DM eno kremico oziroma 2 kremi user posted image  dnevna in nočna (Afrodita), katere bi naj preprečevali nastajanje strij, stane pa ena cca 1.700,00 SIT, si morda mislila to?

hvala za pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2006 8:11:35   
ribicau
Pozdravljene!

Pripomnem samo tole: dr. Pušenjak je na forumu napisal, da zdravila proti strijam ni. Strije se delajo od znotraj in ne od zunaj, tako da kremce ne pomagajo. Kremce med nosečnostjo se uporabljajo zaradi bolj prožne kože na splošno, ne pa da bi z njimi preprečili strije. Drage moje, moj nasvet je, da ne zapravljate tolarčkov za drage kreme, rajši kupite kakšno stvar za otročička!

Cao 

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2006 8:28:12   
t_t_y
Oj, jaz med nosečnostjo nisem dobila nobene strije - sem jih pa imela še od prej po bokih in na rokah, zaradi izgube in pridobivanja kg. Jaz sem se tudi bala, da se mi bojo med nosečnostjo naredile nove, pa se ni mislim da niti ena. Za trebuh je bila pa še babca presenečena, k nisem mela nobene.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2006 14:06:33   
Alisa
Jaz uporabljam kremo za vlaženje in elastičnost kože, pa zaenkrat še nimam strij, bom pa vidla kaj bo po porodu. Kolegica jih je dobila po porodu, prej pa tudi ni opazila nobeneuser posted image .

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.5.2006 14:30:28   
mojsoncek
Do PDP imam se dva dni in zaenkrat strij se nisem dobila, kako bo po porodu bomo pa se videli. Ker jih imam po bokih ze od prej (sem v puberteti vzhajala kot testo, potem zelo shujsala), sem jih nekako kar pricakovala. Sem se pa nekje od zacetka cetrtega meseca naprej 1x na dan po busiju in bokih namazala z bolj mastno kremo ali pa kar z mandljevim oljem.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?