|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M.
6.5.2006 22:07:29   
Anonimen
Ojla, vsem! Zadnjič sem pisala, da me zanima če je kateri že pokazal test pozitivno preden naj bi dobilauser posted image  No, jes sem prejšnji mesec imela user posted image  9.4., se pravi, da če je od takrat minilo 28 dni, bi jo morala dobiti danes 6.5, ampak ker nimam rednihuser posted image bi jo lahko dobila tudi 9. Fora je v tem, da sem včeri naredila test, first minute, pa mi je pokazal rahlo črtico! Danes pa sem ga iz radovednosti ponovila, pa je bila črtica  lepo vidna, s tem da je kontrolna črtica rdeče barve, pozitivna pa bolj roza barve! Ali to pomeni da sem noseča, kajti ful me špika po jajčnikih, psihično sem  na tleh, ker me skrbi, da nebi bil spet SS, tako kot za silvestra lansko leto, pa še dabrostona ni za dobit. Aja, pa prsi mam ful boleče, kot bi imela zatečene! Kaj če test laže? Ravnokar imam pred seboj 2 pozitivna testa, pa ne morem vrjet! Je možno da sem noseča, po tolkem živciranju in trudu? O sem imela tam od 20 do 25. 4! Ima katera podobne izkušnje? PROSIM ZA ODGOVOR!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M.
6.5.2006 22:16:09   
šnucika
Po mojem kar si srečka user posted image ....!
Čestitke pa srečno dalje!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
7.5.2006 7:16:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2006 7:32:11   
lelaval
Tudi jaz mislim, da si zagotovo srečka user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da bo vse o.k., ti pa le čimprej javi in razkrij še svojo identiteto nam radovednicam user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2006 11:43:41   
iwa
Čestitam srečka user posted image ! Pa veliko sreče še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2006 11:59:30   
eva1
Ja seveda si user posted image -ćestitkeuser posted image user posted image user posted image !

Kje pa si kupila omenjen test?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2006 13:58:12   
zupancdam
Lep nedeljski pozdrav!
Ja, vedno se podpisem pod anonimno, ker nisem registrirana na svojem rač, ker mi net ne dela! Drugače sem pa Mateja!
Odgovor za Evo:test sem kupila na nasem bencinskem servisu, mamo jih kakšna 2 meseca, drugače pa uporabljam CB.
Mal me skrbi, ker me tam dol pika, kot bi dobilauser posted image AMPAK NE POGOSTO, tak, da ne vem če semuser posted image ! JUTR NAREDIM ŠE CB, PA BOMO VIDELI! Želim vam veliko, veliko sreče pri user posted image user posted image  in upam ,da vsem kmalu uspe!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2006 17:42:55   
Elysabeth
Jaz bi tudi rekla da si user posted image !!! Če si imela ovulacijo od 20-24.4. kot praviš, potem bo kar držalo user posted image user posted image user posted image .
Za vsak slučaj pojdi še na odvzem krvi, kjer mislim da ti bodo le potrdili nosečnost!

Srečno!

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2006 19:45:06   
Ocenia
user posted image  Čestitke ! user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2006 20:16:40   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2006 19:56:53   
kasija78
Če test pokaže, bo pa kar držalo. Čestitke user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2006 19:30:13   
Suana
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.5.2006 19:53:40   
Sulfinija
Tudi iz moje strani sprejmi čestitke.Če ti je test pokazal pozitvno bo kar držalo,da si naša nova srečka user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2006 12:11:01   
Azaleja
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?