Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ščitnica pri novorojenčku???? 5.5.2006 14:19:09
|
|
|
|
tins
|
Če imate vi te težave ste gotovo že obravnavani pri endokrinologu, ki določi terapijo. Zaradi pvečanega delovanja ščitnice smo mi že od 4.meseca na zdravilu (prašek), ki ga dobi vsak dan za (zaenkrat) nedoločen čas. Če te še kaj zanima pa kar vprašaj! LP
|
|
|
|
RE: Ščitnica pri novorojenčku???? 5.5.2006 14:51:12
|
|
|
|
kzlato
|
kako ste pa ugotovili, da ima težave s ščitnico? kakšni so znaki? Namreč tudi meni preveč dela ščitnica(pred nosečnostjo premalo) in se bojim, da je pri sinku tudi kakšna težava.
|
|
|
|
RE: Ščitnica pri novorojenčku???? 5.5.2006 15:07:59
|
|
|
|
Pilar
|
Ja, pri naši Leji so že v porodnišnici vzeli kri za prgled ščitničnih hormonov in so ugotovili, da ji meji na povišano delovanje. Včeraj so nas poklicali na ponovni odvzem, "kao", da se prepričajo. Ker, baje, obstaja možnost, da je vse vredu, samo prepričati se morajo.
|
|
|
|
RE: Ščitnica pri novorojenčku???? 5.5.2006 20:41:37
|
|
|
|
Marogica
|
Kzlato, po moje se to ravno ne prenaša na otroka. Sama se zdravim, vendar pa mi je moj zdravnik rekel, da med nosečnostjo ščitnica miruje. Tako, je bilo tudi pri meni in oba otroka nimata nobenih problemov v zvezi s ščitnico.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?