Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacija - moj pa bolan 4.5.2006 18:29:22
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ojej, ti smola ! Glede njegovih plavalčkov pa...nisi povedala kaj je bilo narobe s tvojim dragim. Če je imel hudo vročino potem lahko to vpliva na slabšo kakovost njegovih semenčic, ja. Drugače pa kar veselo v akcijo , izgubiti nimata kaj! Želim ti, tako kot ostalim, da bi čimprej zagledala !!!
|
|
|
|
RE: Ovulacija - moj pa bolan 4.5.2006 18:31:28
|
|
|
|
Snoopika
|
Ja, je imel dva dni od 37,5 do 38,5 vročine.... pa se je z lekadoli cajtu... Ma tkole ti to zagode... .
|
|
|
|
RE: Ovulacija - moj pa bolan 4.5.2006 19:17:53
|
|
|
|
lana38
|
Saj 38,5 pa še ni tako zelo visoka vročina. A bi bila še več, če je ne bi z lekadolom zbijal? Če bi še bolj rasla, potem pa res raje počakajta. LP
|
|
RE: Ovulacija - moj pa bolan 4.5.2006 19:24:41
|
|
|
|
Snoopika
|
ja pri 38,5 smo začel zbijat.... tako, da u bistvu ne vem. Ma sej moj tud pravi, da počakava. Bova verjetno kr počakala zdej, ko vas berem. Pa naslednji mesec več sreče.
|
|
|
|
RE: Ovulacija - moj pa bolan 4.5.2006 19:29:13
|
|
|
|
PBJ
|
Če vama je do , zakaj pa ne bi?? Pa res nimata kaj za izgubiti, samo pridobita lahko
|
|
RE: Ovulacija - moj pa bolan 5.5.2006 9:58:28
|
|
|
|
kitty
|
Pri nama si oba zelo želiva in sm prepričana, če bi obstajala verjetnost zanositve bi neglede na visoko temperaturo skoču. Ga kr slišm k bi reku: še na smrtni postli bi te toplo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?