Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim pomoč glede mleka 3.5.2006 22:03:52
|
|
|
|
Seven*
|
Zaenkrat pac naj pije Bebo. Pediatrinja ima cist prav, da je zadeva boljsa od kravjega mleka.. Potem bos pa pocasi uvedla kravje, enkrat si bo ze premislil..
|
|
RE: prosim pomoč glede mleka 4.5.2006 21:45:15
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Midva sva na istem. Tudi midva sva uporabljala Bebo 3, zdaj počasi uvajam navadno mleko, ampak ne za pit. Pač pa mu mlečne kašice delam z z vodo razredčenim navadnim mlekom, v flaško mu dam pa še vedno Bebo 3 in mu jo tudi bom, vse dokler bo še ponoči pil flaško ali pa tudi čez dan. Jaz to delam iz dveh razlogov: ker se mi zdi, da ima na mleko rahlo reakcijo (nekaj pikic po zgornjem delu trebuha in hrbta), zato ne bom hitela; in pa naš mali skoraj ne je zelenjave ter mesa, zato potrebne snovi dobi vsaj izBebe. Mislim pa, da bo tudi pri nas problem popolnoma opustit Bebo in preiti na kravje mleko, ker Bebo naravnost obožuje in kar vriska, ko zagleda flaško. Sem mu včasih kaj drugega dala v flaško (kakšno kašico npr) - ni šlo niti slučajno. Jaz bom ponoči dajala Bebo, dokler jo bo pač hotel, čez dan pa ne več. lp in veliko sreče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?