|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča hrbtenica
3.5.2006 11:35:07   
mateja_goljev
Pozdravljeni!
Prosim za pomoč, če ima katera enake probleme, oziroma jih je imela.
Stara sem 26 let in z možem že 3 leta načrtujeva otroka. Bila sem že na HSG in mož na spermiogramu. Menstruacijo bi morala dobiti 26. aprila, vendar je še nisem. Zadnje tri mesece mi kar nekam zamuja in zamuja, nazadnje pa se le prikaže. Od dneva ko bi jo morala dobiti imam nekakšne krče v spodnjem delu trebuha, test sem naredila in je bil negativen (dan po zaostanku m.), boli me hrbtenica v spodnjem ledvenem delu, taka pekoča bolečina, prsa so na dotik malo boleča, kolobar okoli bradavic se je malo povečal in bradavica je na vrhu temne barve, kar temno rjava, občasno imam bolečine v jajčnikih kot bi vsak čas pričakovala menstruacijo. Zanima me, ali je možno da te boli hrbtenica že takoj v začetku nosečnosti? In kdaj mi priporočate narediti ponovni test?
Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča hrbtenica
3.5.2006 11:45:50   
kasija78
Mateja,

Vsaka user posted image  do sedaj je poročala o drugačnih prvih znakih, saj so ti zelo individualni. Vse kar si naštela, bi lahko bilo to, lahko pa tudi ne - marsikatera med nami ima vsak mesec nosečniške znake, čeprav ni noseča. Verjetno zato, ker si otroka močno želimo in smo še bolj pozorne na morebitne znake. Zelo možno je, da ti test ni pokazal, ker si ga delala prezgodaj oziroma je bil pri tebi nosečniški hormon še prenizek. Nekaterim spet pokaže že pred izostankom, druge poročajo celo o tem, da jim tudi po več tednih ni. Jaz bi ga vsekakor ponovila po tednu izostanka oziroma, če si vsaj tako neučakana kot jaz, kar takoj user posted image .
Držim pesti za user posted image !!! Sporoči, kako bo.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 11:48:09   
Nitka
Oj, bolečine v ledvenem delu so po navadi šele proti koncu nosečnosti, so tudi tipičen znak prvih popadkov, lahko pa je kakšen drug vzrok za te bolečine. Bolje se skoncentriraj na tipične znake zgodnje nosečnosti in mogoče bi naredila test za ugotvaljanje nosečnosti 10. dan po spočetju, ki ga dobiš v Müllerju, ki je občutrljivejši od tistih testov za ob 1. dnevu izostanka M.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 12:02:13   
Anonimen
mene je tudi hrbtenica bolelo.Takrat nisem vedela da sem noseča,sem pač mislila da sem si kje pretegnila križ al neki.bolečina v hrbtenici je bila prisotna že ko sem bila noseča manj kot mesec dni

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2006 13:27:24   
jasnika
rada bi samo dodala da je tud mene bolela hrbtenica že preden sem sploh vedla da sem noseča, sedaj z dragim delama na drugiuser posted image , in me je tud prejšni mesec ful bolela hrbtenica pa ni bilo nič, tako da je to res odvisno od vsake posameznice
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?