Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Regratove lučke - kaj strupenega? 1.5.2006 18:11:00
|
|
|
|
tjaga
|
Po moje niso strupene, ker nekateri iz njih delajo regratov med. Kar se pa mlečka tiče je pa grenek in zoprn za umivanje.
|
|
|
|
RE: Regratove lučke - kaj strupenega? 1.5.2006 19:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Regrat je v bisvtu cel zdravilen, od korenine do cveta!
|
|
|
|
RE: Regratove lučke - kaj strupenega? 1.5.2006 20:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko si brez skrbi,glej mi smo živi dokaz,da je tako.Vsi,pa mojiotroci,pa moj vnuk imamo in imeli opravka z regradovimi lučkami,Pravkar jih je na stotine na našem vrtu,Tamali,kar naprej trga in piga v njih,pa se še nikomur nič ni naredilo,Prijetno pihanje še naprej,Hijenca pa ima prav,cel regrad je zdravilna rastlina,prav nič strupena.,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pomagajmo ustvariti čarobni december za vseDecember je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?