Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 30.4.2006 10:45:55
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Meni se tudi dogaja, da se takoj, ko začuti nekaj pod nogami, začne odrivat. Največkrat pa seveda od mene, ko ga previjam. Opazila pa sem tudi, da je v posteljici že ene 2x nekaj z glavo v jogi tiščal. Pa ene parkrat je hitro premikal glavo levo/desno in se mu je to strašno fajn zdel. Star je pa šele 2 meseca in pol. Po mojem je to normalno in se na tvojem mestu ne bi obremenjevala. Je pač bolj živahen in navihan... Lp
|
|
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 30.4.2006 11:02:50
|
|
|
|
KODA
|
Naš tamali je pa imel tako nemirno spanje,da je spal zdaj na enem koncu posteljice,si ga čez nekaj minut pogledal,je že bil na drugem koncu posteljice.
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 30.4.2006 11:04:19
|
|
|
|
dani
|
Tudi naša je tako živahna in navihana . Zbuja se 3x ponoči in kakšen krat je hitrejša od mene tako, da jo najdem kar na nogicah, ki se drži na ograji posteljice. Da o oblačenju in previjanju ne govorimo ...nima sekunde mira in bi se samo kotalila, obračala in dvigovala. Stara pa je 8 mesecev tako, da mislim, da bo tudi pri vas še pestro ampak full zabavno .
|
|
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 30.4.2006 11:33:32
|
|
|
|
Tejči
|
Naša lumpa je stara 19. mesecev, pa zvečer zaspi v normalni legi, zjutraj pa se zbudi vedno na drugem koncu. Spi pa že v taveliki postelji z ograjico. Aja, pa glavico tudi vedno ob nekaj tišči, ali je to pupa, ali odejica,...
|
|
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 30.4.2006 19:25:27
|
|
|
|
kati*
|
pri nas smo "težavo" rešili s spalno vrečo
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 3.5.2006 18:32:24
|
|
|
|
Kristjan
|
Srečneži vi, ki ste to rešili s spalno vrečo. Pri nas je naša že drug dan pogruntala, da se tud v vreči lahko "puza" naokrog in koplje glavo v posteljno obrobo in zdaj vsak večer skor pol ure tišči rito v zrak in se meče levo in desno, da ji uspe prilest na drugo stran poseljice. Mislim, da ji ni pomoči Smo mogli kupit kar dve obrobi za posteljo, da smo oblekli celo posteljico, ker se je drugače na drugem koncu postelje z glavo tiščala v prečke.
|
|
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 3.5.2006 19:29:01
|
|
|
|
nejča
|
Tudi pri nas se kljub vreči v spanju vrti, obrača, vzdiguje, tišči v en kot, zjutraj je 360° drugače obrnjen, v glavnem tudi obrobe že zna odvezat in dol snet. Ni da ni, pa ni važno a je ful sit in utrujen, vse skupaj se začne okrog 1h pa vse do 6h zjutraj. Zgleda da je take sorte
|
|
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 6.5.2006 11:44:56
|
|
|
|
petra.horzi
|
pol mamo kr podobno vsi:) moj se tud obrača, dons je star 4 mesece al zleze dol, al gor, al se pa kr počes obrne tud razmišlam da bi ga dala v spalno vrečo, ker dostkrat zleze pod dekco, pa da se mu ne bi kej zgodil:)
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 6.5.2006 13:11:08
|
|
|
|
trdozimc
|
Enako (star 3 mesece). Mi ga imamo v spalni vreči, da se vsaj odkriva ne in ne leze pod odejo. Lp vsem neučakančkom!
|
|
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 7.5.2006 9:32:17
|
|
|
|
cuma
|
Moja žabica ima 5 mesecev se tudi že od 3.meseca obrača in spi v spalni vreči. Večkrat se obrne na trebuh, ker pa se ne zna še obrnit nazaj na hrbet, gode in brunda naj jo pridem obrnit ! Na srečo ima telovadbo med spanjem raje čez dan kot ponoči . Si pa res ne predstavljam kako bi bilo brez spalne vreče . Ona skozi odkrita, jaz pa vsakih 5 min v njeni sobi . Lp cuma
|
|
|
|
RE: Premetavanje po posteljici 7.5.2006 13:29:21
|
|
|
|
arielca
|
Pri nas je to čisto vsakdanja stvar. Ima pa par takih fint: - včasih se zrita do vrha postelje, odmakne zaščitno obrobo in glavo nasloni na stranico , - včasih se obrne počez in ima glavo naslonjeno na stranico, noge pa dvigne in prekriža na drugi stranici , - vsako noč ji uspe, da se zbrca, tako da stvar rešujemo s spalno vrečo, poleti bomo pa že nekaj poskusili zimprovizirati . Me tolaži, da sem tut jst spala v najbolj nemogočih položajih, pa sem zdaj OK (al pa je moj tolk toleranten).
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?