|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še enkrat o seksu
28.4.2006 21:31:26   
Anonimen
Mogoče se vam bo zdelo čudno, ampak mene je v teh prvih treh mesecih še vedno zelo strah seksat,...do zdaj sva se nekak vzdržala, ampak bi kmalu pa že ful rada, vsaj preden se mi ful napihne trebuh user posted image . Je imela še katera take izkušnje? Slabosti so mimo, počutim se dokaj dobro, moj si že noro želi,...mene je pa strah user posted image . Kaj naj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še enkrat o seksu
28.4.2006 21:35:46   
Barbs
Ne razumem, česa te je strah sploh.user posted image
Da ne znaš več?user posted image

Daj no.... ne ga lomt. Sem v 39. tednu pa sem včeraj prvič pomislila, da bi blo mogoče fajn mal pavzirat začet.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2006 21:39:06   
Anonimen
user posted image  ne, da ne znam več, ampak, da bi bilo kaj narobe, vsi zdravniki zagotavljajo, da nima kaj bit, kaj pa če le?

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2006 21:39:10   
Magi*
ja, mene je bilo strah, sam jaz sem skoz krvavela. no, takrat so mi itak prepovedali, nadalje pa je bil nenehno prisoten strah. če nimaš nobenih komplikacij, je popolnoma v redu sexat. če se pa ne moreš sprostiti, si pa za začetek privoščita drugačne nežnosti, ne se silit.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2006 21:41:28   
Magi*
mogoče nisem bila dovolj natančna: jaz nisem krvavela zaradi spolnih odnosov. sex v nosečnosti je popolnoma normalen in varen. sprosti se in uživaj. če je potrebno, se pa posvetuj še z ginekologom. 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2006 22:18:08   
hariba
ne kompliciraj in se mu prepusti. Tvoji pomisleki in bojazni so odveč, ker nimaš rizične nosečnosti. Veliko užitkov želim!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2006 6:43:13   
mojca75
Če nimaš težav, rizične nosečnosti, ne krvaviš,...etc je posteljna telovadba celooo priporočliva, seveda razumem da je mal drgačen občutek (pol je s trebuhom še bolj drugače) ampak je pa krasno!user posted image  user posted image .

Moj se je še bolj potrudil, ma nikol mi ni tolkrat hrbta zmasiral in me zrelaksiral... Mmmmmmm, no ja v 37 tednu smo še "telovadili" ..s tem trebuhom in vso okornostjo, pa ti pri treh mesecih ne boš? .. bi bilo škoda, še posebej če si oba to želita....
Zelo koristi tudi za partnersko odnos! a ko boš rodila pa zarad otroka ne bš (če bo v istem prostoru kot ti?)

Ne ne Lepo se zrelaksiraj, povej svoje občutke svojemu dragemu in uživajta...

Mojca

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2006 17:50:18   
Bonnie_RR
Jaz sem imela iste stvari v glavi... Pri nama je bilo tako, da je bilo na začetku čudno meni in se nisem fajn počutila, potem ko je pa meni zapasalo, je pa moj dragi "štrajkal" z besedami, da ne more, ko ve, da imam bejbija v trebuhu, ki že ornk brca.user posted image
No, midva sva torej med nosečnostjo bolj pavzirala, vendar ti svetujem, da ne kompliciraš preveč in me posnemaš, ker boš po nosečnosti ugotovila, da je blo vse skupi brezveze.

Čeprav, če ti ne paše, ne vem, zakaj bi se človek silil... Brez skrbi, se da zdržat tud brez, pa tud pozabiš ne!user posted image

Lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.5.2006 16:37:42   
beki
Kaj ti pa ima za bit??? Meni tudi na zacetku ni bilo, ker sem 4 mesece bruhala in je bil ati zelo potrpezljiv. Kar naprej me je razvajal, masiral, mazal busija (ceprav se ni nic poznalouser posted image ), ko pa sem dobila busija, pa kar naenkrat ni vec hoteluser posted image . Pa sva se pol pogovorila, vkljucila ogromno neznosti in je slo (oralni seks moske se vedno preprica v karkoliuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Malo sva se lovila pri polozajih, ampak sva se tako narezala, da je to se dodatno omililo situacijo. Zdaj je pa prav fajn in nikakor si ne znam predstavljat, da bi do poroda pavzirala.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.5.2006 17:20:22   
KODA
Jaz sem pa morala abstinirat,zaradi grozečega prezgodnjega poroda...user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu beki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......