|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček na letalu
28.4.2006 16:21:29   
spelaz
V nedeljo gremo prvič z malim na letalo in me zanima, kako je z vozički. Ali se jih spravi na letalo, ali ga je potrebno oddati pri check in-u? Pa z Peg Perego Pliko P3 marelo najbrž ni nič narobe - ni prevelik?
Hvala za kako vašo izkušnjo.user posted image

LP
Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček na letalu
28.4.2006 16:24:59   
Barbs
Mi ga nismo nikoli dali na checku;tudi zadnje čase ko smo potovali,sem kar nekaj mamic in očijev videla,da so z vozički in malimi  user posted image  šli kar do letala....potem je pa stevardesa zorganizirala...ampak,saj veš...vprašaj prej,nič ne stane zavrtet telefon pa info na letališču..user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2006 16:31:51   
Ro-La
nam so pred vstopom na letalo odpeljali voziček in ob izstopu nas je voziček čakal pri stopnicah

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2006 16:33:09   
spelaz
Hvala. Saj sem si mislila, da ga shranijo na letalu. Ker bogi voziček med prtljago, pa user posted image  tudi ne moreš imeti tako dolgo po rokah.

LP

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2006 18:17:53   
bebica
Tudi mi smo potovali s PP Pliko P3. Z vozičkom smo šli do letala, kjer ga je stevardesa odnesla in mislim, da so ga dali med ostalo prtljago oz. nekam spodaj in ne gor na avion. Na letališču (oz. ob pristanku) nas voziček ni nikjer čakal pod stopnicami, temveč pri ostali prtljagi. Najbolj smo bili razočarni na Brniku, ko nas je cel kup staršev čakalo pri prtljagi na vozičke. Le te pa so odložili čisto na drugem koncu in nihče nam ni nič povedal. user posted image

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2006 12:57:00   
BLAŽIKA
z katero družbo ste potovali da imajo tako lepo organizirano. mi se tudi lseptembra odpravljamo na djerbo in me prav ta voziček najbolj skrbi.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2006 7:57:50   
bebica
Na Djerbo z Adrio A.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2006 8:55:00   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: spelaz

Hvala. Saj sem si mislila, da ga shranijo na letalu. Ker bogi voziček med prtljago, pa user posted image  tudi ne moreš imeti tako dolgo po rokah.

LP

Ja spelaz, vozička ziher ne boš imela v potniški kabini. Bebica bo morala biti kar lepo na rokah.....

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2006 9:24:45   
ella2006
V vozičku imaš lahko otroka praktično do vstopa na letalo, nato ti ga shranijo.Nekje ga potem dobiš kar pred letalom, nekje pa ga dobiš med ostalo prtljago. Za let z letalo vsekakor priporočam da imaš marelo, ker se lepo in fiksno zapre. Prvič ko smo leteli smo imeli voziček z velikimi  kolesi(ne vem kaj sem mislila ko smo ga kupovali), ki se praktično samo preklopi, pa so nam zlomili na letališču zavoro in napol odprtega smo ga dobili. Tako da smo že za naslednji let nabavili marelo, pa še bolj praktična je in lažja.

Pa lepe počitnice vsem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2006 9:26:14   
ella2006
Pozabila sem omeniti da smo voziček morali vedno prijaviti na chek in, kjer smo dobili nalepko ampak oddali pa smo ga tik pred vstopom na letalo.

< Sporočilo je popravil ella2006 -- 18.5.2006 9:27:08 >

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?