Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE.....27 dan (OH) 27.4.2006 9:22:30
|
|
|
|
pokica_
|
Jutro hujšarce Tudi v mojem želodčku je že jutranja . Za zajtrk bom kako jabolko, za kosilo pa sn si že včeraj kupla raviole z beluši in pa olivno omakco. Tko da že danes tud nekaj zelenjavnega. Za večerjo pa bo padel kak Milkin nussini, mi je že full padel sladkor v krvi . Lep dan....pa čeprav je pri nas deževno
|
|
RE: POGUMNE.....27 dan (OH) 27.4.2006 9:30:13
|
|
|
|
AKŠ
|
dobro jutro.... za mano pa še ni , ker jo je moj šel pit k svoji ljubi mamici, mene pa k gleda.... sem že tko slabe volje, da bi lahko kr vodni dan imela - me je minilo do kakršnekoli hrane.... če pa bom že kaj spravla v sebe, bodo pa testenine z zelenjavno omakico... za večerjo pa sladoled....
|
|
RE: POGUMNE.....27 dan (OH) 27.4.2006 11:19:22
|
|
|
|
dix
|
Meni so pa OH dnevi najljubši, lahko komot jem suhe testenine pa se veselim tortice za večerjo. Danes bo sicer pica z zelenjavo za večer pa ...kaj drugega kot TORTA? lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?