Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 14:52:57
|
|
|
|
Irena88
|
Mi smo ga v MAYA MAYA kupili.
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 16:26:46
|
|
|
|
morskadeklica
|
Mi smo ga kupili lani kar na morju. Samo mi sploh ni všeč, ker je v tem šotorčku v momentu preveč vroče (tudi če je seveda v senci).
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 17:20:37
|
|
|
|
tulip
|
Merkur!
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 17:47:22
|
|
|
|
cicido
|
SUN & FUN na Trati pri Skofji Loki, stane pa 4990 sit in jih je kar nekaj vrst oz. dimenzij. Njihov telefon pa je 04/51 54 302, lahko pa si ponudbo ogledas na www.sun-fun.si
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 22:37:40
|
|
|
|
sezam
|
Jaz sem ga lani kupila v BC. Bil je v akciji in je super. Naš ima vmes kot eno okno iz mrežice, tako da malo popiha in ni vroče.
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 26.4.2006 7:28:25
|
|
|
|
malicki
|
Jaz sem ga kupila lani v Baby centru in sva bila ful zadovoljna. Sem mislila da bo v njem vroče, ampak ima mrežaste špranje tako da sploh ni vroče, ampak prijetno pihlja. Videla (lani) sem jih tudi v Obiju in Baumaxu, samo meni tisti niso bili všeč, pa še slabša kvaliteta.
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 26.4.2006 11:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Že dve leti je bil v Sparu za 1990 sit. Upam da ga bojo letos tudi imeli ker ga rabimo.
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 26.4.2006 23:16:58
|
|
|
|
Urša
|
Pa je to štorasta zadeva za sestavljat? Že tko je tolk ene krame sabo za vlečt... sam mi ga bomo defenitivno rabil, ker tm na plaži, kamor gremo, ni nobene sence.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?