Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nenadno bruhanje v 17 tednu! 25.4.2006 8:34:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Kakšen virus mogoče? Jaz sem ga fasala v 18. tednu - s tem, da sem do konca 16. tedna itak vsak dan bruhala...potem pa en teden premora in viroza (bruhala sem 6x v eni noči). Super, ne. Ampak je bilo v enem dnevu dobro. Želim ti, da hitro mine, karkoli je.
|
|
|
|
RE: Nenadno bruhanje v 17 tednu! 25.4.2006 8:38:31
|
|
|
|
nanica
|
Tudi meni se je zgodilo podobno, samo stresla sem zajtrk v stranišče, potem pa je bilo ok. To se mi je zgodilo v 16. tednu. Zdaj že nekaj dni nobene slabosti. Sem pa v tistih dneh bila kar pod stresom zaradi ene odločitve. nanica
|
|
|
|
RE: Nenadno bruhanje v 17 tednu! 25.4.2006 8:51:19
|
|
|
|
Barbs
|
Verjetno je res kak virus, če do zdaj nisi imela pretiranih slabosti. Malce se "poslušaj" danes, pa probaj po požirkih piti kaj nesladkanega, da ne dehidriraš, če si bruhala. Če do jutri ne bo bolje pa le pojdi za vsak slučaj do dottoreja.
|
|
RE: Nenadno bruhanje v 17 tednu! 25.4.2006 9:24:39
|
|
|
|
lenika
|
Mene je v 18. tednu nosečnosti nenadoma zelo začela bolet glava in to tako, da sem bruhala od bolečin. Poslali so me v bolnico na infuzijo, kjer se je vse uredilo, po treh dneh so me poslali domov, vzroka za glavobol in bruhanje pa niso ugotovili. Do takrat je moja nosečnost potekala brez problemov in tudi potem več nisem bruhala. To so verjetno hormonske spremembe, tako sem si jaz razlagala. Če ne bo bolje pojdi k zdravniku zaradi možnosti dehidracije.
|
|
|
|
RE: Nenadno bruhanje v 17 tednu! 25.4.2006 14:42:35
|
|
|
|
Nitka
|
Lahko pa je tako, kot je bilo pri meni. Prva dva meseca ni bilo ne duha ne sluha o simptomih nosečnosti, kar naenkrat pa sem v tretjem mesecu začela bruhat. Trajalo je do 6. meseca (3 mesece skupaj), in to vsak dan od 9. ure zjutraj do ca. 5h popoldan. Z otročkom je bilo vse vredu, le zvečer sem mogla vse snovi nadomestit (torej bogate večerje vsak dan).
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?