|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemček
24.4.2006 9:36:10   
Enchantress
Najprej vas vse lepo pozdravljam.
Moram priznati,da kar rada prebiram forum in veliko informacij sem že dobila. user posted image
Je pa res, da do sedaj nekako nisem imela poguma, da bi tudi jaz povedala kakšo besedo, dodala kakšo mnenje.
Skratka, punce, super steuser posted image
No sedaj pa k mojemu problemčku.
Noseča sem 28 tednov in 2 dni. Zadnjih par dni me močno boli v desnem kraju spodaj. Nevem kako bi natančmo opisala kje točno. Lahko bi rekla, da me boli jajčnik. A je to možno ? Sploh ne morem spati na desnem boku, ker me zelo pritiska.
Pregled imam komaj čez dva tedna. Nevem kaj naj naredim; če naj počakam, ali naj grem prej.
Je bila katera od vas v podobni situaciji?
Prosim za pomoč. kolikor se le da.
Lepo sončen pozdrav user posted image

Običajno je, da starši skrbijo in vzgajajo svoje otroke, vendar lahko tudi otroci včasih razsvetlijo starše in jim pomagajo pri preoblikovanju.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemček
24.4.2006 9:41:22   
Naja31
Živjo in dobrodošlauser posted image

Jajčnik te v nosečnosti ne more boleti, ker jajčniki takrat "mirujejo", oz. ne delajo. tako je meni G povedala ko me je tudi nekaj bolelo tam kot tebe. Mogoče so samo kakšne vezi ki se raztegujejo in to zna boleti.
Mene ja takrat dala na bolniško za en teden, sem bolj počivala in je prenehalo.
Jaz ti predlagam, da kar lepo pokličeš G in se greš pokazati, za vsak slučaj.
Dva tedna je kar predolgo, če te nekaj boli v nosečnosti.

Lp, Naja

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 24.4.2006 9:42:11 >

(odgovor članu Enchantress)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2006 9:51:53   
Enchantress
Naja31 najlepša hvala za odgovor. Mislim, da bom kar tako naredila, kakor si svetovala. Škodovati mi ne more.
Še nekaj bi dodala.
Moram priznati, da sem bom zelo mlada mamica in nažalost nimam nosečih prijateljic in se z nikomer ne morem pogovarjati o tem. Mama je edina, kateri se lahko zaupam; in partner seveda.
Mogoče bi lahko tukaj na tem forumu našla koga, ki si tudi želi družbe in si želi deliti te čudovite stvari z drugimi.
Namreč je zelo težko ...
Upam, da nisem preveč nadležnauser posted image

Še 1x; lepo pozdrav vsem srečkam nosečkam in mamicam user posted image

Običajno je, da starši skrbijo in vzgajajo svoje otroke, vendar lahko tudi otroci včasih razsvetlijo starše in jim pomagajo pri preoblikovanju.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2006 10:20:24   
Anonimen
Draga moja mlada sveža nosečnica.Naj te ne bo strah nosečnosti oziroma,čisto majčkeno naj te bo,toliko,da boš previdna na vse zanke,ki jo bodo spremlajali.Telo se pripravlja dvet mesecev na rast otročka,mu dela prostor,pa na porod,zato se pojavljajo najrazličnejše neušečnosti in bolečine.
Sedaj te tam desno spodaj špika,potem te bo bolela trtica in medenica in sramne kosti,ker se bodo širile,pa še in še težavic.Živo bitje,ki raste v tebi si namreč postilja mehko toplo posteljico,da bo rastlo zdravo in veliko.user posted image user posted image
Veliko veselja v pričakovanju ti želim,pa čim manj strahu in težav.

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2006 10:42:14   
Naja31
Jaz sem tu na RR nasla dve dobri prijateljici, eno na zacetku nosecnosti in potem sva se dopisovale in se spoznale, drugo po porodu.
Prepricana sem da bos tudi tu na RR nasla kaksno s kaero bosta lahko delile te prelepe trenutke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2006 11:37:44   
SelmaC
Jaz sem tudi našla dobro prijateljico in spoznala nekaj mamic s katerimi se druzimo med nosecnostjo in upam, da se bomo tudi potem, ko bomo rodile. user posted image  Tako, da ne skrbi. Tudi za bolecino ne skrbi, verjetno je kar so predhodnice napisale. Pikica si dela udobemn brlogec. Drugace pa se kar pojdi pokazat k G, pa bos vsekakor mirna.

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2006 11:58:25   
Enchantress
Hjoj punce, res ne veste kako prav mi pridejo vaše spodbudne besede.
Res je, da sem že veliko prebrala, nekaj tudi sama okusila, ampak nekdo,ki že ima izkušnje s tem, ti lahko neverjetno pomaga.
Včasih je že ena prijazna beseda zadosti.
Upam, da si bom tudi jaz našla kakšno prijateljico in z njo klepetala o tej čudoviti stvari.
user posted image
Lp

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2006 12:15:34   
Anonimen
Kot sem že povedala,ti glede nosečnosti kaj dosti ne bom znala pomagat..veš kaj hitro preide v pozabo,če nisi na tekočemuser posted image user posted image Meni so ti časi že zdavnaj minili.Lahko pa te potolažim,če te kaj skrbi le kot no naprimer mamauser posted image
Samo pobožat te pa ne bom moglauser posted image Z mojo hčerjo sva veliko preklepetali,ko je bila noseča,pa vsesorta literaturo pregledali,no na koncu pa sva vse delali po občutku za sproti.Pa mojega vnučka sem videla,kako je pokukal na svet,to je bilo še lepše,kot takrat,ko so se rojevali mojiuser posted image
Ljubim ga iz vsega srca!!!!!tega mojegauser posted image user posted image user posted image
Če te kaj tare,kar napiši te bomo že potolažile.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2006 17:06:50   
x_srečka_x
Enchantress pozdravljena!
No tukaj tud mlada nosečnica v 21 tednu nosečnosti ki je še malo premlada da bi se njene prijateljice odločale imeti otročičke user posted image  Če želiš me lahko kontaktiraš na zasebnem
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2006 19:31:33   
x_srečka_x
Mi kar noče poslat zasebnega sporočila niti odpret da bi lahko napisala user posted image  odpišem takoj ko tole uredim
LP

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2006 20:21:10   
Enchantress
Hm srečka, res škoda. No upam da ti bo kmalu uspelo...

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2006 21:51:03   
BONHEUR

Če te kaj muči, piši vedno še dr. Pušenjaku (na internetni strani med.over.net je forum). Ti bo lepo svetoval. Jaz mu vedno pišem, kadar imam kakšen problem oz. sem v dvomih. Je le dobro, če dobiš še kak strokovni nasvet na hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2006 14:15:58   
lunarosa
Pozdravljene mamiceuser posted image
Tudi jaz sem nova tukaj ...
vidim pa da takoj priskočite na pomoč.
Zaenkrat jaz nimam problemčkov.Sem pa že v 24 tednu nosečnosti in pričakujem dvojčke.
Spola še ne vem.Bom pa najbrž vprašala že pri naslednjem obisku.

Pozdravčke od mlade nosečkeuser posted image

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.4.2006 18:19:16   
Enchantress
lunarosa čestitam za to enkratno novičko!!!
Zelo sem vesela zate, upam, da se dobro počutiš in da neizmerno uživaš v nosečnostiuser posted image Želim ti veliko veselja in sreče!!!
Javi kako bo na naslednjem pregledu; če ni skrivnost user posted image

(odgovor članu lunarosa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2006 23:00:55   
tinadvojčica
Čestitke lunarosa in lepo nosečnost ti želim.Tudi jaz sem rodila pred letom in pol dve krasni dvojčici in če te kaj zanima kar vprašaj!

Lepo nosečnost!

(odgovor članu lunarosa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?