Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 21.4.2006 22:14:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz sem začela pri petih mesecih..Začela sem pa z doma naribano (na steklenem strgalu) jabolko....Začneš pa tako počasi po par žličk na dan...Jaz sem ji na začetku dajala vmes med obroki....
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 8:39:12
|
|
|
|
Ninica
|
zalčli smo nekje pri 5. mesecih z banano, naribano jabolko ali kakšno kuhano sadje, zelenjavne juhice (cvetača, brokoli, korenje, krompir, bučke..) pri 5,5 mesecih je že jedla piščančja prsa v juhici
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 8:52:43
|
|
|
|
Udb
|
Začeli smo pri 4.mesecih. NAjprej z riževimi kosmiči v mleko. Potem s kuhanim jabolkom, korenčkom, ...v glavnem zelenjavo - sadja trenutno itak ni na pretek! Banane ne mara.
|
|
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 9:09:29
|
|
|
|
ZARA
|
Pri dobrih 4 mesecih, z banano, jabolkom, korenjem,... Še en lušten link: http://www.ezdravje.com/si/dojencek/prehrana/shema/ lpk
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 13:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pri štirih mesecih z jabolčno čežano, pol hruškino čežano pol pretlačeno banano, pol korenček cvetača...
|
|
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 14:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri sedmih s kotleti.
|
|
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 20:55:20
|
|
|
|
bobek05
|
Začeli smo pri 4,5 m. Dala sva mu pa mislim da breskvino kašico od Hippa. Ene 2 dni je bilo več na slinčki kot v njegovih ustih, potem pa je hitro pokapiral in v 1-2 tednih je imel sadne kašice že kot samostojni obrok
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 21:44:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Pri sedmih s kotleti.
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 23.4.2006 23:23:16
|
|
|
|
barakuda
|
Najprej čežanca, potem kuhan korenček (seveda par žličk). Potem lahko sledi kombinacija teh dveh. Naprej pa: krompirček, bučka, cvetača, ... Te zelenjave je ogromno, tako da brez problemov. Mogoče sprva vsako posamezno (ampak mislim, da res niso problematične), potem pa začneš s kombinacijami le teh. Edino fižol v zrnih odsvetujejo, pa mogoče še kakšno stvar
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
TemencadejziDo kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?do 2m (
48%)
do 4m (
13%)
do 6m (
11%)
do 10m (
7%)
do 1 leta (
5%)
še dalje (
15%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!