|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maj 2004 ...kaj znamo
19.4.2006 13:09:42   
india
No, da vas vidimo,majčki,  ki boste kmalu pihali 2. svečko!

Kaj znate: - Mark se sam sleče do nagega in dirka po stanovanju user posted image  
              - obuje si teniske, prav, a zavezati jih ne znauser posted image
              - je z žlico, tudi juho
              - besede,ki jih izgovori,so zelo redke: mama,Anja,jan, Aja,
                njami, ato ( auto) bmmmm bmmmm, papa, adijo, dan,  amo,
                pipi ( pil)
              - pokaže dele obraza in dele telesa user posted image
              - zapleše na rajalne pesmiceuser posted image  
             - svinčnik drži kot je trebauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.2.2007 18:05:35 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAJ 2005 ...kaj znamo
19.4.2006 13:24:47   
ZARA

Moja "Majka" user posted image  obvlada:
  1. ponavlja besede, ampak samo zadnje črke, če se ji pa da, pa celo besedo (zgleda takole: "A razumeš? Ona pa: eššš." user posted image  )
  2. pokaže dele telesa in obraza
  3. obvlada pravilno držat svinčnik
  4. diverzantske akcije ji niso tuje user posted image
  5. sama je samo kadar ji paše, drugač se mati še kar lomijo okrog nje
  6. obvlada abecedo : A in B user posted image
  7. obuje čevlje in copate  
  8. Pleše in poje, po svoje

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2006 13:28:23   
srki
Miška, kdaj pa praznujete 2 leti? Mi na dan mladostiuser posted image

Kaj znamo?

- se slečemo (samo spodajuser posted image ), sezujemo, umivamo, jemo, plešemo, pojemo pesmice (kuža pazi,...), govorimo kot strgan dohtar, kolnemo user posted image  (pa nisem na to ponosna, kot morda zgleda), tepemo mamico in ji rečemo, naj joka (tudi na to nisem ponosna, ampak vsake toliko časa mi to naredi), rečemo na zdravje, če kdo kihne, pozdravimo z dober dan, pri listanju poližemo prst ene roke, potem pa list obrnemo z drugim prstomuser posted image ... 

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2006 13:30:54   
srki
Aja, pa štet zna: ena, da, tli, osem, devet, deset, pove, koliko je star, kako mu je ime, kako se piše, pokaže dele telesa

pa nisem od tebe preplonkala, Zara user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2006 13:31:57   
ZARA

Aja pri točki 1. sem mal čudno napisala, da ne bo kdo mislil, da je mutava. Ni, ampak sem hotla napisat, da poleg vsega full ponavlja besede...
Ajaaaaa, pa preval naredi user posted image  (ma, kako se duvam user posted image )

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2006 13:40:37   
soncece24
Maj 2005? a niso letošnji majski dveletniki rojeni 2004 user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: MAJ 2004 ...kaj znamo
19.4.2006 13:45:09   
Baby
Oj!
Se še jaz oglesim! 2 leti bomo stari na OF.
1. Govorimo vse! Včasih že preveč. Tud preklinjat že znamo!user posted image
2. Slečemo se.
3. Pove koliko je stara, kako ji je ime, kako se piše, kje stanuje
4. Poje po svoje. Rada pleše.
5. Pozna imena prstkov.
6. Zna šteti do tri.
7. V vrtcu je vse sama, doma se mal crkla, pa ji pomagam 
8. Rada riše najraje ima čopič.
9. Pozna že nekaj barv.
10. Kaka pa samo v kahlo!!! user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Baby -- 19.4.2006 13:48:16 >

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2006 13:47:06   
srki
Soncece, maš prou, Miška se je malo zaštrikala,user posted image ostale, ki pa nismo tega opazile, pa tudiuser posted image user posted image .

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2006 13:47:47   
CatJa
Moj bo čez natanko mesec 2. leti. Zna pa

- risat
- plesat
- vsak dan več besed, tudi dve kletvici user posted image  ena je celo angleška user posted image
- sam jest
- nekaj preprostih gosp. opravil
- srki, naš tud liže prstke, ko lista knjigo
- sam hodi gor in dol po stopnicah
- najbolj obvlada pa mulanje user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2006 13:50:59   
dory
No jest ga bom kr med majcke stemplala...glede na to,da bi mogu takrat sele pridet :)

- temeljito poslusa in ponovi vse kar se mi zgovarjamo...zadnc je strica ujel in na koncu ponavlal...A TI UJC :)
- pozna vse dele telesa, se posebej pridljubljen mu je DINKO ker prav da je kot PIPA k zaliva OZICE user posted image
- je ful ustvarjalen in ful rad uporablja COPA...opazuje babi in rise umetnije...drgac pa z barvicami rise in jih kar strokovno drzi..
- spat morm iz z njim in ker nisem zapana berem knjigo....ko se navelica cvekat mi vzame knjigo in rece...MAMI AJAT...UC GASNT...POKIT...ce si drznem kak sms napisat vstane in rece GASNNN! user posted image
- poje po svoje...zadnje case tud ful plese
- govori prakticno vse, ce mu  ni nerodn
- steje do PET...to ga je naucila prababica
- loci barve...rdeca, rumena, modra, zelena, bela
- ce greva na leps prav da gre v ajf, ko gleda risanko little  people prav lita pipa, pa dino land....se pravi ze zej treniramo tuje jezike....yeah!!!
- obuje cevlje al pa si jih sezuje, ko ga lulat si da dol hlace in s plenico vred usede na kahlo...ko spedena rece...mamiiiii zeeeee user posted image

pa se bi loh nastevala....skratka pestro je :)

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2006 13:54:40   
soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Soncece, maš prou, Miška se je malo zaštrikala,user posted image ostale, ki pa nismo tega opazile, pa tudiuser posted image user posted image .

emšo punce,emšo user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2006 13:57:51   
srki
CatJa, mulanje je pa tudi pri nas na prvem mestu user posted image . Včeraj je spet take zganjal, ker ni in ni hotel jit gor, je hotel v "talo bika gedat", tako da ga je moral dedi peljat v štalo in sta biku dajala za jest, nazadnje ga je bik pa še polizal z jezikom, to tudi zna pokazat kako naredi. Ah, jaz včasih tudi rečem, da preveč zna, mami bo počasi rabla kako knjigo od psihologije, ker enostavno več ne znam in ne vem, kako naj ga spravim gor, da se greva umit in previt, ker je katastrofa.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2006 14:01:19   
srki
Maš prou, emšo nas daje, pa nas ne bi še smel. Včasih sem slabša kot moja babica pri 74 letih, pa ona pravi da je pozabljiva. Je velikokrat rečem, da take stvari, ki jih ona pozabi, tudi jaz pozabim. Zadnjič npr. sem hotela v skrinjo dat škaf, v katerem so bile cunje za obesit. No, kako mi je to padlo na misel, ne vem, sva se z babico samo spogledali in v smeh. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2006 14:22:12   
soncece24
Srki, to se pač začne pri našihl letih, potem je pa baje vedno boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.4.2006 14:23:51   
srki
Pol me pa nič ne skrbi, samo upam, da bom dočakala tako starost, da ne umrem pozabljivauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
19.4.2006 14:26:12   
india
Jooooooooooooooj, sem cela rdeča, točno MAJ 2004 user posted image user posted image user posted image

Hvala Sonček!!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.4.2006 14:34:14   
india
Ja, Srki, mi pa praznujemo 6.5! Bo pa tvoj Aljaž lahko z menoj skupaj torto jedel, jaz sem dva dni pred njim, 4 dni pred mano pa Pia user posted image user posted image user posted image

A ne, Zara, 6.5. to so the best trmavčki user posted image user posted image !?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.4.2006 14:44:49   
dory
A ne, Zara, 6.5. to so the best trmavčki user posted image user posted image !?
[/quote]

Miska a ti svojga prpelem...zadnc ga je ena prjatlca mela priloznost videt ko trmuli...je sam rekla...matr dobra si...jest ne vem kako bi ga zrihtalauser posted image

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.4.2006 14:55:58   
india
Teja., Mark je res kot smetana na pudingu pri mojih otrocih. Onih vseh 5 skupaj niso tako trmasti kot on sam user posted image user posted image ,. tak, da če bi po čudežu še kdaj hotela katerega  imet za njim, a ne, ne bi šlo,ker bi ga ta trma požrlauser posted image user posted image

Zgleda da so bikci res grrrrrrrrozljiviuser posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.4.2006 15:01:30   
srki
Pol dajmo pa kar vsi majevčki eno velikooooo torto naročit, pa se dobit, pa jo popapcat.

Ja, trmavčki so tudi dvojčki. Naš je že dvojček, se vidi da je blizu bikom user posted image , trmo pa ima verjetno po atiju-bikcu.

Čau čau, jaz moram domov, bog ve, kok bo pa spet danes trmaril.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.4.2006 19:10:39   
india
Srki, ti bom dala trmaste dvojčke user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Dvojčki smo miroljubni!!!!
Pazi se, kaj govoriš, da ti ne dokažem miroljubnosti!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, sem pozabila,naš genij zna tudi barve pokazat, pa šteje ENA, DE, TJI,TIJI. pa brcnit zna, da je hudo, no, pa na nos pritisne, naredi PIPIPPPPP in zasuka glavo pa naredi zrabem BMBMMMMMMMM user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.4.2006 20:46:40   
ZARA
jaaaaoj... ženske, res me EMŠO daje. Jst sem samo gledala maj in MISKA01, ostalo me kao ne zanima user posted image  
Pa opažam da dosti preklinjajo, Zara še nič ...čeprav jst preklinjam čist preveč (očitno deluje user posted image )...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.4.2006 22:01:15   
india
No, tako, zdaj pa je tudi naslov pravi MAJ 2004!!!!!!!!!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.4.2006 7:42:35   
dory
Hehe Maj je zadnc trmaru in on se strokovno uleze na tla in zacne z glavo nabijat...ponavad podstav roke, zej jih spet ni, in je trescu v kamenje...podnuser posted image

Preklinja tud ze neki...ker se njegovemu stricu ful fajn zdi, k tko ponavla za njimuser posted image ...bom ze dala vetra..jest pa zgledna, hodm v cerkev in se trudim,da lepo govorimuser posted image

K bi blo pol manj tele trme bi blo se zmer prevecuser posted image

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.4.2006 12:02:14   
ZARA
... teja, počas začni pluvat in  preklinjat, a vidš, da deluje user posted image  Pa nehej v cerku hodt, to bi tud znal bit probljem...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

5ri

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!