|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umag ali Savudrija?
17.4.2006 16:07:46   
Anonimen
Mi 3-je bi letos šli nekam malo bližje na morje, ker bo naša user posted image stara šele 7 mesecev. Odločili smo se za Istro - Savudrijo ali Umag, mogoče tudi Poreč. Kateri hotel glede na vaše izskušnje priporočate? Seveda naj ne bi bil predrag...Imate mogoče še kakšen predlog glede izbire kraja?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umag ali Savudrija?
17.4.2006 16:12:37   
Anonimen
Draga Kavica, dej ti meni povej, zakaj bi rabila it nekam bližje na dopust? Sej malčica bo stara že 7m user posted image

Mi smo lani šli na Lošinj, ko je imel Gašper samo 2meseca user posted image

No, ne poznam ne Umaga, ne Savudrije...tko da...sori, nimam ideje, sam moram mal težit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2006 18:18:40   
Anonimen
Tinčica, ma, sej vem...kompliciram user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2006 18:45:42   
ona
V Umagu je prav fajn,samo,da bi bilo kaj poceni pa ne verjamem,ker so karzasoljene cene.Pa tudi za malo denarja malo dobiš!
Najceneje te pa pride kakšen privat apartma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2006 18:49:16   
Andra
Ma brez veze komplicirat. Mi smo šli lani s 5 mesecev staro na Djerbo in bilo je fantastično.user posted image user posted image user posted image

Kar se pa Hrvaške tiče, je pa meni najbolj všeč Umag (depandanse Park).Zelo prijetno okolje za male otroke, ogromno sprehajalnih poti, veliko sence,....Same depandanse so pa v sklopu hotela Sol Umag, ki je pa super. Če te zanima kaj več, pa vprašaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2006 20:57:58   
tinica
Definitivno Umag. Enkrat sem bila samo dva dni v Savudriji pa me ne vidijo več. V Umago pa sem bila že večkrat bili smo v apartmajih Amfora v Stela Marisu mislim, da se tako reče. Drugače pa mi je Poreč zelo všeč tako, da se splača tudi tja it pogledat.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2006 21:20:38   
Marogica
Istra je na splošno zelo draga, pa poleti prenaseljena, morje ni kaj prida-ne vem, mene ne bi tja spravila. Mi smo šli tudi z našim takrat 2-mesečnikom v bližino ZAdra, pa še avtoceste takrat ni bilo. In to v kamp prikolico. SEdaj, ko pa je avtocesta, smo pa iz MB v ca. 4 urah doli in to s 3-4 postanki. Pa saj to je skoraj, kot da bi se peljali v Koper.
Mogoče res malo kompliciraš.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2006 8:38:30   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Andra

Ma brez veze komplicirat. Mi smo šli lani s 5 mesecev staro na Djerbo in bilo je fantastično.user posted image user posted image user posted image

Kar se pa Hrvaške tiče, je pa meni najbolj všeč Umag (depandanse Park).Zelo prijetno okolje za male otroke, ogromno sprehajalnih poti, veliko sence,....

Se pridružujem Andri. Smo bili dvakrat tam, ko je bila naša najstarejša še majčkena. Potem smo sicer izbrali bolj oddaljene destinacije, ampak, če bi rada šla blizu, potem je Umag boljša izbira kot Savudrija. Depandanse Park so v borovem gozdičku, par metrov od plaže, uporabljaš lahko celo hotelski bazen, ki je na plaži, čeprav je tudi sam vstop v morje zelo fajn, pa še senčko boste imeli. Kar se tiče cen, so depandanse Park znatno cenejše kot soba v hotelu, hrana pa je itak enaka za tiste, ki so v hotelu, kot za tiste iz depandans. Pa vsaka depansa ima balkon. Mal poglej na netu.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?