|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik pri 6 mesecih
14.4.2006 11:28:47   
mayy
Danes sem dobila vabilo za pregled zob in ustne votline za šest mesečnika.Zanima me ali imajo ta pregled vsi.Nismo pa imeli nobenih komplikacij glede zob ali ustne votline,ja vse normalno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik pri 6 mesecih
14.4.2006 11:37:32   
Špacka

Ja vsi, no vsaj naj bi imeli, čeprav pri nas je pregled pri 9 mesecih.

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 11:38:22   
Naja31
Mi ga nismo imeli.
Meni so rekli, da naj ga peljem k zobarju prvič ko bo star 1 leto.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 11:45:00   
tulip
Naš ima 8 mes in 7 zob, pa nam pediatrinja ni nič rekla glede zobozdravnika...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 11:58:24   
Anonimen
Ne, mi ga nismo imeli. Sicer smo dobili pri enem letu v posvetovalnici listek, kam lahko pokličemo za pregled, če želimo, ampak nismo. Tako smo bili prvič pri zobarju pri treh letih, na sistematskem.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 12:04:21   
Anonimen
Nič nismo dobili,pa je star že 1 leto in ima že 4 zobke user posted image

(odgovor članu mayy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2006 12:42:02   
ines2001
živio. mi smo tudi dobili obvestilo, bo pa stara malo pod 7 mesecev. imeli smo tudi pri prvi punci pregled pri 6 mesecih in so se mi tako zamerl, ker je glih takrat dala mal prstek v usta in je že bil halo. drugače pa ni bilo nobene dude in flaše. dons ima 4 leta pa noben zobek gnil, ko je tok komplicirala zobarca.zdaj bova šle in naj sej kej reče ji bom kar povedalauser posted image  takrat me je kar malo dobila nepripravljeno.

lep pozdrav
                                                                              ines2001

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
14.4.2006 13:31:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ines2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2006 17:08:31   
tina104
Pri nas nič ne vabijo na kake preglede. Moj nečak je star že 3 lea, pa še na nobenem pregledu ni bil. Mi smo se šli sami pozanimat in smo bili sedaj pri 7 mesecih prvič v kabinetu za zobno higieno. Tam so nam samo par stvari povedali o negi zobkov, pa sestra je malo pogledala zobke, pa rekla, da je ok in naj pridemo spet čez kakih 6 m, ko bo imel že kaj več zobkov.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2006 17:16:46   
Anonimen
Mi smo stari 9 mesecev, imamo 8 zobkov, pa tudi še nismo dobili nobenega vabila user posted image

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2006 17:45:06   
lelaval
Prvič sllišim, da ima otrok pri 6 mesecih obisk pri zobozdravniku, pa imam že 3. otroka. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2006 21:08:35   
KODA
Pri nas ni bilo nobenih vabil k zobozdravniku,user posted image
Čeprav sem že od kolegic slišala,da s dobivale vabila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2006 19:25:57   
TVN
Že v materinski šoli so nam povedali, da bomo zelo kmalu vabljeni na pregled. No, mi smo dobili vabilo malo pred Nikinim 6. mesecem in smo seveda šli na pregled. Prav nič ne škodi, ne vem, zakaj se tako upirate?! Saj je ja bolje, da gre k zobozdravniku čimprej!
Pregled je bil povsem simpatičen, bolj pogovor (nimamo še zobčkov), na koncu je dobila še balončka in se ga ZELO razveselila!

Kar pojdi na pregled!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?